Arabesque SRL, Oradea

1 Recenzie
Arabesque SRL
Calea Santandrei 3A
410238 Oradea
Bihor
0359-407631
0374012356
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 4 luni

Descriere

Suntem cel mai puternic furnizor de materiale de constructii din Romania, asiguram o acoperire nationala, inclusiv in zonele rurale, dar si peste hotare, in Bulgaria, Ucraina, Serbia si Republica Moldova.

Suntem partener de nadejde pentru mai bine de 15, 000 clienti, asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct geografic, insotite de consultanta tehnica de specialitate.

www.arabesqueonline.ro - Din 2011, poti comanda online materiale pentru constructia ta. Trebuie doar sa adaugi in cosul tau materialele care iti sunt necesare, sa alegi modalitatea de plata cea mai la indemana pentru tine si sa lansezi comanda online. Instantaneu, logistica noastra va procesa comanda si in maximum 48 ore vei primi materialele comandate la adresa specificata de tine.


Profil lung
Colorare Vopsele- Arabesque a plasat in toate centrele sale masini de nuantat cu paletare de sute de culori, pentru vopsele de interior, de exterior sau tencuieli.
Debitare si cantuire PAL- Asiguram taierea palului pe dimensiunile dorite de tine si aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate.
Consiliere Gratuita- Specialistii Arabesque sunt gata sa iti ofere informatii referitoare la calcularea consumurilor specifice, alegerea celor mai bune alternative constructive, cat si despre metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.
Fasonare si debitare Otel beton- Pe platformele Arabesque, in baza proiectului tau, se poate realiza orice comanda de otel beton, in multiple forme si dimensiuni, cuprinse intre 6 mm si 32 de mm.
Transport- Transportul il asiguram noi in maxim 48 ore! Avem o logistica puternica, cu un parc impresionant cu camioane obisnuite sau specializate, dotate cu macara de descarcare, pentru produsele paletizate.
Cuvinte cheie:
Materiale de Constructii, Ciment, Cuie, Caramizi, Polistiren, Mortar, Calorifere, Termosistem, Adeziv, Glet, Vata Minerala, Profile Laminate, Fibra Sticla, Glisiere, Vata Bazaltica, Mobila, Distributie, Mobilier, Construcţii, Parchet, Armaturi, Profile, Feronerie, Canalizare, Bca, Tevi, Beton, Otel, Magazin Online, Cablu, Metal, Parchet Laminat, Fitinguri, Balamale, Becuri, Fier, Placi, Sarma, Zidarie, Vopsea, Cabluri Electrice, Tubulatura, Cupru, Profil, Tencuiala, Plase, Instalator, Vata, Metalurgice, Centrala Termica, Izolatie, Manere, Radiator, Abs, Tevi Sudate, Sudate, Cornier, Extrudat, Osb, Melaminat, Instalatie Electrica, Blat, Priza, Tinci, Tavan, Triplustratificat, Cant, Intrerupator, Fiting, Canal Cablu, Plafon, Blat Bucatarie, Instalatie Sanitara, Bec Economic, Pp-R, Placa Gips, Gard Bordurat, Materiale Online, Constructii Online, Distribuitor materiale, Cm9, Cm11, Ct126, Profil Lbc, Aparataj de Camera, Ct127, Pp
Localităţi servite
Prahova, Dambovita
Arabesque SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

nelutzutigan

pal melaminat

, cu mai mult de 6 luni în urmă

de aici am cumparat pal melaminat pentru mobila si sunt foarte multumit pentru ca a fost taiat la dimensiunile cerute de mine fara gresala tot aici am cumparat si feroneria pentru mobila recomand
pal melaminat
#surse de iluminat#blaturi de masă şi de bucătărie#mdf melaminat#lemn stratificat#mânere#cuiere şi butoni#borduri pvc#folie cant abs#folie cant melamină
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Arabesque SRL!

Cunoşti firma Arabesque SRL? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Roxana Filip
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0747.068.251


  Creează un website pentru afacerea ta
  Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
  Găzduire de incredere

  Firme similare în apropiere

  1. Santaului 1
   410174  Oradea
  2. Strada Apelor 15
   410143  Oradea
  3. Matei Corvin nr 235
   3700  Oradea
  4. Matei Corvi 179
   410142  Oradea
  5. Matei Corvi 179
   410142  Oradea
  6. Strada Matei Corvin 103
   410140  Oradea
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere