Arabesque SRL, Oradea

Denumire:
Arabesque SRL
Adresă:
Calea Santandrei 3A
Localitate:
410238 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
0747.068.251/ 0755.120.377
Fax:
0359-407631
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Suntem cel mai puternic furnizor de materiale de constructii din Romania, asiguram o acoperire nationala, inclusiv in zonele rurale, dar si peste hotare, in Bulgaria, Ucraina, Serbia si Republica Moldova.

Suntem partener de nadejde pentru mai bine de 15, 000 clienti, asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct geografic, insotite de consultanta tehnica de specialitate.

www.arabesqueonline.ro - Din 2011, poti comanda online materiale pentru constructia ta. Trebuie doar sa adaugi in cosul tau materialele care iti sunt necesare, sa alegi modalitatea de plata cea mai la indemana pentru tine si sa lansezi comanda online. Instantaneu, logistica noastra va procesa comanda si in maximum 48 ore vei primi materialele comandate la adresa specificata de tine.

Publicaţi imagini

Profil lung
Colorare Vopsele- Arabesque a plasat in toate centrele sale masini de nuantat cu paletare de sute de culori, pentru vopsele de interior, de exterior sau tencuieli.
Debitare si cantuire PAL- Asiguram taierea palului pe dimensiunile dorite de tine si aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate.
Consiliere Gratuita- Specialistii Arabesque sunt gata sa iti ofere informatii referitoare la calcularea consumurilor specifice, alegerea celor mai bune alternative constructive, cat si despre metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.
Fasonare si debitare Otel beton- Pe platformele Arabesque, in baza proiectului tau, se poate realiza orice comanda de otel beton, in multiple forme si dimensiuni, cuprinse intre 6 mm si 32 de mm.
Transport- Transportul il asiguram noi in maxim 48 ore! Avem o logistica puternica, cu un parc impresionant cu camioane obisnuite sau specializate, dotate cu macara de descarcare, pentru produsele paletizate.

Cuvinte cheie:

Mobila, Distributie, Mobilier, Parchet, Armaturi, Profile, Materiale Constructii, Feronerie, Ciment, Canalizare, Bca, Tevi, Beton, Otel, Cuie, Cablu, Magazin Online, Constructii, Metal, Parchet Laminat, Fitinguri, Caramizi, Balamale, Polistiren, Becuri, Fier, Placi, Sarma, Zidarie, Vopsea, Cabluri Electrice, Mortar, Tubulatura, Cupru, Termosistem, Profil, Adeziv, Vata Minerala, Glet, Tencuiala, Plase, Instalator, Metalurgice, Vata, Calorifer, Centrala Termica, Izolatie, Manere, Radiator, Abs, Profile Laminate, Tevi Sudate, Sudate, Fibra Sticla, Cornier, Glisiere, Extrudat, Osb, Melaminat, Vata Bazaltica, Instalatie Electrica, Priza, Tinci, Blat, Tavan, Triplustratificat, Cant, Fiting, Intrerupator, Canal Cablu, Plafon, Blat Bucatarie, Instalatie Sanitara, Bec Economic, Placa Gips, Pp-R, Gard Bordurat, Distribuitor materiale, Materiale Online, Cm9, Constructii Online, Cm11, Profil Lbc, Ct127, Ct126, Aparataj de Camera, Pp

Localităţi servite

Prahova, Dambovita

Persoane de contact

Roxana Filip - VÂNZĂRI

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0747.068.251

  Păreri

  nelutzutigan
  4 Stele

  pal melaminat

  , cu mai mult de 6 luni în urmă

  de aici am cumparat pal melaminat pentru mobila si sunt foarte multumit pentru ca a fost taiat la dimensiunile cerute de mine fara gresala tot aici am cumparat si feroneria pentru mobila recomand
  pal melaminat
  Tags: #surse de iluminat#blaturi de masă şi de bucătărie#mdf melaminat#lemn stratificat#mânere#cuiere şi butoni#borduri pvc#folie cant abs#folie cant melamină
  Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

  Scrie o părere pentru Arabesque SRL!

  Cunoşti firma Arabesque SRL? Împărtășește-ți experiența!