Aleximob S.r.l., Oradea

Denumire:
Aleximob S.r.l.
Adresă:
Strada Colinelor 70 B
Localitate:
410156 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
0259 - 210033
Fax:
0359 - 171386
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Este o firma de consultanta si intermediere imobiliara, cu sfera de activitate locala, regionala si internationala si o caracterizeaza numai perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, profesionalismul, siguranta si increderea clientilor.

Publicaţi imagini
Profil lung
Prin experienta acumulata de-a lungul timpului si activitatea neintrerupta in domeniul imobiliar, S.C. ALEXIMOB S.R.L. va ofera o gama completa de servicii, cum ar fi vanzari/cumparari si inchirieri de imobile si terenuri. Firma noastra detine parteneriat cu investitori romani si straini, care nu au facut altceva decat sa consolideze relatiile pe termen lung si avantajoase pentru ambele parti dar nu in cele din urma pentru clientii care ne-au contactat.

Cuvinte cheie:

Consultanta Juridica, Consultanta Imobiliara, Intabulari, Intermediere Imobiliara, Domeniul Imobiliar, Extras de Carte Funciara, Colaborare cu Birou Notarial, Colaborare de specialitate Cadastru, Consultare Baza de Date, Evaluarea Reala A Imobilelor, Publicitate Sistematica, Negocieri la Cererea Clientului

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Aleximob S.r.l.!

Împărtășește-ți experiența!