Aconalex, Oradea

Aconalex
Strada Ovid Densusianu 2
410286 Oradea
Bihor
0259-412277
0259-412277
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

AUTOFIT este o retea independenta de service-uri auto numarand peste 1600 de membri. Service-urile noastre apar pe piata cu o imagine greu de combatut: imagine unitara, marketing, produse de calitate, service rapid si sigur si, in special, cu mentinerea independentei partenerilor.


Profil lung
Puteti sa apelati cu incredere la Autofit, indiferent de tipul de masina pe care il posedati. Acest lucru este posibil datorita faptului ca Autofit este membru al unei retele multinationale. Clientii nostri sunt tratati ca parteneri, astfel ca orice client dispune de reparatii optime si servicii personale.
Clientii sunt primiti in conditii igienice si primitoare, ca asteptarea sa le fie cat mai placuta. Pentru mentinerea unui nivel calitativ superior se fac investitii serioase in service-urile noastre.
Suntem intotdeauna interesati de observatiile clientilor, pentru a le oferi servicii cat mai bune.
Cuvinte cheie:
Directie, Asigurari, Motor, Preturi Accesibile, Software, Piese de schimb, Vopsitorie, Echilibrare, Tinichigerie, Frane, Diagnoza Computerizata, Service aer Conditionat, Electrica Auto, Statie Itp, Reparatii Mecanice, Suspensie, Piese Originale, Esapamente, Programe Software, Lucrari de Intretinere, Esapament, Reparatii Roti, Reparatii Optime, Reparatiii Auto, Desing Interior, Desing Exterior, Ofera Garantie, Indiferent de Tipul de Masina, Cunostinte Tehnice
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Aconalex!

Împărtășește-ți experiența!