Orange shop Onesti, Oneşti

Denumire:
Orange shop Onesti
Adresă:
Strada Oituz 23
Localitate:
601046 Oneşti
Judeţ:
Bacău
Telefon:
411
Mobil:
0744 411 411
Telefon:
0374 443 030
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

La Orange Romania, prin proiectele de responsabilitate corporativa, dorim sa avem un rol activ in viata comunitatii, sa provocam o schimbare de atitudine, sa promovam dinamismul si inovatia.
Orange Romania sustine initiative si proiecte care se bazeaza pe comunicare. Vrem sa aducem valoare comunitatilor in care ne desfasuram activitatea, iar pentru a atinge acest obiectiv credem ca trebuie sa ne implicam mai mult decat doar cu resurse financiare. Vrem sa oferim experienta noastra si timpul nostru.

Publicaţi imagini

Profil lung
La casieria Orange primesti informatii despre factura, poti solicita plata urmatoarei facturi cu punctele Thank You acumulate si vei fi reconectat imediat dupa plata facturii daca numarul tau a fost suspendat.
In Orange shop poti plati factura pentru serviciile Orange cu card VISA sau Mastercard si in numerar. Nu ai nevoie de factura; este suficient sa mentionezi numarul de telefon Orange pentru care doresti sa platesti factura.
Tot aici, la Orange shop, poti primi consultanta in legatura cu abonamentul pe care vrei sa il alegi, precum si asistenta pentru telefonul tau. Pentru ca la Orange tu esti intotdeauna pe primul loc.

Cuvinte cheie:

Telefoane Mobile, Operator de Telefonie Mobila, Cartele Sim, Orange Young, Abonament Pantera, Abonament Delfin

Metode de plată disponibile

  • Numerar
  • MasterCard
  • Visa

Păreri

Melinte Catalin
5 Stele

Ii recomand

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am avut de-a face cu aceasta firma de nenumarate ori si de fiecare data mi s-a raspuns cu profesionalism. Niciodata nu am plecat de aici fara a fi complet lamurit.
Tags: ## seriozitate# orange# incredere
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Orange shop Onesti!

Cunoşti firma Orange shop Onesti? Împărtășește-ți experiența!