Agentia Imobiliara Visimob, Oneşti

Denumire:
Agentia Imobiliara Visimob
Adresă:
Bld. Republicii , Nr. 15 , Sc. B , Ap. 26
Localitate:
Oneşti
Judeţ:
Bacau
Telefon:
0234 / 319.603
Fax:
0234 / 319.603
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

VISimob - Expertul dvs in imobiliare cu o gama larga de oferte de garsoniere, apartamente, terenuri, spatii comerciale, case si vile, vanzari sau inchirieri. Cu noi veti avea caminul la care ati visat.
VISimob este una din cele mai profesioniste agentii imobiliare din Onesti, aflată acum în plină dezvoltare şi restructurare, care prestează servicii din ce în ce mai extinse şi diversificate. Standardele foarte înalte de calitate pe care noi înşine ni le-am impus nu pot fi susţinute decât prin calitatea umană deosebită a membrilor echipei, prin perfecţionarea continuă a abilităţilor şi a pregătirii profesionale a acestora.

Publicaţi imagini

Profil lung
Prin excelenţă, serviciul de consultanţă imobiliară este un serviciu personalizat. Dar dincolo de aceasta, noi construim o relaţie de durată cu clienţii noştri, dublată şi de o strânsă legătură interumană, pentru că atunci când există un istoric al unor reuşite comune, premisele unor succese viitore sunt şi mai mari.
În concluzie, Agentia Imobiliara VISimob este partenerul şi prietenul dumneavoastră expert, pe care puteţi să-l consultaţi fie pentru realizarea unui proiect imobiliar concret, oricât ar fi el de complex, fie pentru alegerea unor investiţii sau plasamente imobiliare de succes.
Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand confidentialitatea tranzactiilor imobiliare. In speranta ca suntem solutia dumneavoastra, va asteptam atat la biroul sediului nostru, cat si pe site-ul nostru.
VISimob pune la dispozitia dumneavoastra oferte imobiliare de vanzare si inchiriere apartamente, garsoniere, case, vile, spatii birouri, spatii comerciale, spatii industriale si terenuri in orice zona din Onesti sau zonele limitrofe.

Cuvinte cheie:

Vile, Vanzari, Apartamente, Spatii comerciale, Garsoniere, Profesionalism, Echipa, Clienţi, Consultanţă imobiliară, Agenei Imobiliara, Investiţi, Servicii Imobiliare Remarcabile, Serviciu Personalizat, Plasamente Imobiliare

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Agentia Imobiliara Visimob!

Împărtășește-ți experiența!