Harmopan SA, Miercurea-Ciuc

Denumire:
Harmopan SA
Adresă:
Strada Harghita 46
Localitate:
530154 Miercurea-Ciuc
Judeţ:
Harghita
Telefon:
0266/371.207
Fax:
0266/371.387
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Producator de produse de panificatie, paste fainoase, produse de morarit

Publicaţi imagini
Profil lung
Furajuri -tarata de grau -tarata de orzoaica -uruiala -faina de porumb furaj -faina de grau furaj -faina de secara furaj -srot de floarea soarelui Societatea detine o moara de grau, cu o capacitate de productie de 100 tone/zi, o moara de porumb, cu o capacitate de productie de 45 tone/zi la Miercurea Ciuc. O moara de grau cu o capacitate de productie de 72 tone/zi si o moara de secara cu o capacitate de productie de 25 tone/zi se afla la Bradesti.

Cuvinte cheie:

Producator, Produse Alimentare, Materii Prime, Patiserie, Panificatie, Morarit, Brutarii, Aditivi, Paine, Faina, Grau, Morarit Si Panificatie, Brutarie, Porumb, Paste Fainoase, Amelioratori, Napolitane, Malai, Dulciuri Productie, Orzoaica, Consumatori, Franzela, Paine Graham, Secara, Taitei, Faina de Porumb, Paine Taraneasca, Malai Productie, Paine Toast, Moara de Porumb, Paine Traditionala, Paine cu Seminte, Paine Hipoglucidica, Paine Condimentata, Paine Alba Simpla, Franzela Alba Feliata, Franzela Tonkoly, Franzela Tip Sandwich, Paine Secuiesc, Furajuri, Paine cu Malti, Paine Semialba Tip Harmopan, Paine Alba de Casa

Păreri

Demeter Szabolcs
5 Stele

Harmopan

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Zii de zii mananc produse harmopan. Produsele lor sunt intotdeauna proaspete si gustoase. Si preturile sunt conveniabile. Va recomand cu incredere.

Scrie o părere pentru Harmopan SA!

Cunoşti firma Harmopan SA? Împărtășește-ți experiența!