Simpa Trans SRL, Mangalia

Denumire:
Simpa Trans SRL
Adresă:
Strada Petru Maior 5
Localitate:
905500 Mangalia
Judeţ:
Constanta
Telefon:
+40-241-754520
Fax:
+40-241-754520
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

SIMPA TRANS Mangalia reprezinta o firma puternica ce a optat sa isi ofere serviciile tuturor doritorilor. Inca de la infiintare, SIMPA TRANS a urmarit serviciile de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii sai.Colaborarea cu firma noastra va ofera avantaje cum ar fi confort, siguranta, seriozitate si rapiditate.

Publicaţi imagini
Profil lung
Experienta acumulata, dar si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile noastre de transport oferite de a lungul timpului, ne au facut sa ne dezvoltam vertiginos, reusind astfel sa ocupam unul dintre primele locuri in clasamentul firmelor de transport din sud estul tarii. In speranta ca putem fi solutia dumneavoastra, SIMPA TRANS va sta la dispozitie atat la birourile din Mangalia, cat si la statiile sale din Constanta, Bucuresti, Bacau, Onesti, Comanesti, Brasov, Iasi (cat si pe website-ul firmei).

Cuvinte cheie:

Transport, Transport Persoane, Transport Rutier intern, Închirieri Auto, Transport de Persoane, Autocare, Rutier Calatori intern, Inchirieri Autocare, Semiremorci, Calatorii, Inchirieri Microbuze, Autobuz, Microbuz, Mijloace de Transport, Transport Calatori, Bilete Ieftine, Transport cu Microbuzul, Transport Comun, Transport Auto Calatori

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Simpa Trans SRL!

Împărtășește-ți experiența!