Diacom Prestcom S.r.l, Lupeni

Denumire:
Diacom Prestcom S.r.l
Adresă:
Strada Aleea Narciselor 11
Localitate:
335600 Lupeni
Judeţ:
Hunedoara
Telefon:
0245/56.14.24
Fax:
0354/10.07.02
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Dispunem de echipe de tehnicieni în cele 4 domenii în care firma noastra activează. Echipe care au dispoziţie un parc auto format din autoturisme şi autoutilitare dotate corespunzător cu unelte, scule şi aparatură de măsură şi control corespunzătoare, precum şi echipament pentru lucrul la înălţime. Echipe de tehnicieni sunt coordonate de către un şef de echipă şi un director tehnic, care coordonează şi proiectarea sistemelor de securitate, a celor de detecţie şi avetizare la incendiu şi a instalaţiilor electrice.

Publicaţi imagini
Profil lung
Personalul departamentului tehnic are capabilitatea tehnică, pregătirea şi experienţa necesară desfăşurării activităţilor în domeniul sistemelor de securitate, fiind avizaţi în acest sens de I.J.P. Hunedoara, precum şi în domeniul detecţiei si avertizării la incendiu, fiind avizaţi de I.S.U. Bucureşti.
Cu personalul şi logistica din dotare, momentan societatea acopera solicitarile clienţilor de pe toată raza judeţului Hunedoara precum şi în localităţile din judeţele limitrofe: Tg. Jiu, Reşita, Caransebeş, Drobeta Tr.
Severin etc... Cu o experienta de peste 10 ani în domeniul securitătii, timp în care au fost instalate peste 800 de sisteme de securitate, societatea şi-a câştigat un binemeritat renume printre firmele de profil din judeţ şi nu numai, având contracte de furnizare servicii cu beneficiari importanţi atât din sectorul economic cât si cel al diferitelor institutii publice

Cuvinte cheie:

Sisteme, Supraveghere Video, Asamblare, Supraveghere, Control Acces, Sistem, Casti, Sisteme Alarma, Microfoane, Echipamente Audio, Camere Video Ip, Alarme Antiefractie, Bariere Auto, Alarma Incendiu, Incendiu sisteme, Supravechere, Kit Deschidere Porti, Fiscale Consumabile

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Diacom Prestcom S.r.l!

Împărtășește-ți experiența!