Pensiunea Vila Wolf, Jupiter

Denumire:
Pensiunea Vila Wolf
Adresă:
Fostul Sat de Vacanta Zodiac
Localitate:
905502 Jupiter
Judeţ:
Constanţa
Mobil:
0722342589
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Vila Wolf este pozitionata la o distanta de 700 m de plaja din Jupiter (10 minute de mers pe jos) si aproximativ 900m de plaja Neptun - Stegulete.
In apropiere de Vila Wolf, 500m spre Neptun, gasiti Complexul Prichindel Neptun (Bowling, Bazar, Luna Parc) preferat de turisti pentru diverse cumparaturi si distractii.
Plaja statiunii Jupiter are o orientare optima spre soare si se remarca prin bogatia si finetea nisipului, fiind fragmentata de numeroase golfulete care dau un aspect dantelat acestei portiuni de litoral.

Marea, limpede şi nepoluată, este lipsită de maree şi faună periculoasă.

Aici descoperiti multiple posibilitati de distractie, de practicare a sporturilor nautice si agrement, pentru toate gusturile si varstele.

Publicaţi imagini
Profil lung
Jupiter - statiune estivala, situata in extremitatea de S-E a Romaniei (judetul Constanta), pe tarmul Marii Negre, între Neptun si Cap Aurora, la 10 km nord de municipiul Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ şi 40 km sud de Constanţa, la o altitudine de 5-20m.
Micuta si cocheta, Jupiter este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc, intrata in circuitul turistic la inceputul anilor "70", cu numeroase hoteluri, vile, restaurante, baruri de zi si de noapte, discoteci, camping, terenuri de sport, piscine, bowling, cinema in aer liber, lacuri, care contribuie la petrecerea unei vacante de neuitat la malul Marii Negre.
Satul de Vacanta Zodiac constituie un punct de atractie al statiunii. Amplasat in imediata apropiere a zonei centrale, dar si a statiunii Neptun, intr-un splendid cadru natural, ferit de trafic si zgomot, este recunosut ca fiind o oaza de vegetatie sub soarele torid al verii, cu spatii de cazare inconjurate de vegetatie abundenta, zona in care se afla si Vila Wolf.

Cuvinte cheie:

Cazare, Vila, Lacuri, Piscine, Bowling, Camping, Discoteci, Statiune, Plaja, Malul Marii Negre, Oaza de Vegetatie, Cinema In aer Liber

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Pensiunea Vila Wolf!

Împărtășește-ți experiența!