Timpuri Noi SA, Jilava

Denumire:
Timpuri Noi SA
Adresă:
Soseaua Giurgiului 5B
Localitate:
077120 Jilava
Judeţ:
Bucuresti
Telefon:
021-318.83.00
Fax:
021-318.83.12
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

S.C. Timpuri Noi S.A. are o lunga istorie de peste 50 de ani in domeniul industriei constructiilor de masini cu o excelenta reputatie atat pe piata interna cat si pe cea internationala.

Publicaţi imagini
Profil lung
S.C. Timpuri Noi S.A. are o lunga istorie de peste 50 de ani in domeniul industriei constructiilor de masini cu o excelenta reputatie atat pe piata interna cat si pe cea internationala. De la proiectarea si pana la vanzarea produselor sale, "Timpuri Noi" poate oferi o larga gama de servicii. Un personal inalt calificat asigura realizarea de produse performante, cu termene de livrare si preturi competitive, iar imple-mentarea sistemului de asigurare a calitatii a crescut semnificativ performantele "Timpuri Noi" in ultimii ani.

Cuvinte cheie:

Electric, Pistoane, Masini, Electronice, Electrocasnice, Chimice, Prelucrari, Generatoare, Compresoare, Utilaje Scule Vanzari, Neferoase, Turnatorie, Motopompe, Echipamente Utilaje, Utilaje Vanzari, Turnatorii Feroase, Scule Vanzari, Generatoare Electrice, Compresor, Grupuri Electrogene, Motoare Diesel, Feroase, Performante, Separator aer, Piata Interna, Industriei, Elicoidale, Centru de Prelucrare, Constructiilor de Masini, Compresoare Elicoidale, Echipamente aer, Echipamente Compresoare Elicoidale cu Surub, Filtre Electrocompresoare cu Piston, Masina de Masurat In Coordonate Dea, Echipamente Motoare Diesel, Echipamente Uscatoare aer Comprimat, Industriei Constructiilor

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Timpuri Noi SA!

Împărtășește-ți experiența!