italdale, Jibou

Adresă:
Str. Ronei Nr.23
Localitate:
455200 Jibou
Judeţ:
Sălaj
Telefon:
0260611130
Mobil:
0744588895
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Italdale din Jibou, judetul Salaj este o societate comerciala cu capital privat, care opteaza pentru calitate, stil si frumusete la un pret bun.Infiintata in anul 1994, cu o experienta de peste 18 ani in fabricarea de :
pavele rezidentiale, pavele industriale, pavele ecologice, dale, borduri, elemente pentru gard, jardiniere, rigole si alte produse din beton.
Produsele Italdale se folosesc la acoperirea suprafetelor din exterior: alei si drumuri pietonale, terase, parcari, piete, trotuare, curti interioare, piste pentru biciclete etc. Pavajul creaza o atmosfera de liniste binefacatoare, nu necesita ingrijire, sunt durabile, curate usor de intretinut, rezistente, estetice, refolosibile.

Profil lung
"NOU" din 10.2011 am inceput fabricarea pavelelor color mixt. Pavajul color mixt este format din pavele cu stratul de uzura dintr-un amestec de doua, trei sau mai multe culori, in cantitati variabile din fiecare culoare. Amestecul de culori se armonizeaza bine impreuna si dau o suprafata cu un aspect interesant si plin de viata. Evita monotonia si reinvie culorile in gradina ta prin folosirea si combinarea pavelelor color mixt ce ajuta la eliminarea zonelor in care o singura culoare devine plictisitoare.
Pavelele color mixt sunt o alegere inteleapta din punct de vedere estetic si atractiv pentru toate suprafetele în aer liber. Este un produs ideal pentru o gama larga de aplicatii: pavaje rezidentiale, pavaje industriale si comerciale. Ele sunt de asemenea utilizate atat pentru trafic pietonal cat si trafic rutier.
Combinatiile de culori la pavele color mixt se realizeaza astfel: stratul de uzura este colorat in masa, aceasta fiind culoarea de baza si celelalte culori pot sa difere de gustul si imaginatia clientului. Sunt disponibile in peste 100 de culori de diferite forme, modele, texturi de suprafata si dimensiuni.

Infomaţii detaliate despre firmă

Cod de identificare fiscală
J31/388/1994
Număr de înregistrare în scopuri de TVA
RO 6902398

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre italdale!

Împărtășește-ți experiența!


Produse

Pavele-colormixt
Pavele colormixt pentru curte
"NOU" din 10.2011 am inceput fabricarea pavelelor color mixt. Pavajul color mixt este format din pavele cu stratul de uzura dintr-un amestec de doua, trei sau mai multe culori, in cantitati variabile din fiecare culoare.
32 - Detalii despre produs
pavele-rezidentiale
Pavele rezidentiale exteriore
Produsele Italdale se folosesc la acoperirea suprafetelor din exterior: alei si drumuri pietonale, terase,parcari,piete, trotuare,curti interioare,piste pentru biciclete etc. Pavajul creaza o atmosfera de liniste binefacatoare, nu necesita ingrijire, sunt durabile, curate usor de
26 - Detalii despre produs
Pavele-industriale
Pavele industriale pentru exterior
Pavajul industrial este recomandat pentru pavarea strazilor si drumurilor cu trafic auto, intrari de garaje, parcari in domeniul public si rezidential, curti, hale industriale, alei de fabrici, rampe de incarcare, etc...
28 - Detalii despre produs
Dale-pentru-terase
Dale pentru terase din beton
Dalele de beton constituie un sistem de pavaj adecvat pentru terase, alei de gradina, alei in jurul casei, cai de acces la garaje, locuri de parcare, curti din fata casei, curti interioare,trotuare si alei pietonale.
26 - Detalii despre produs
boltar-pentru-gard
Elemente pentru gard
Elementele pentru gard din beton se folosesc la delimitarea si imprejmuirea rapida a proprietatilor.Este alcatuit din boltari de gard intreg, boltar de gard de jumatate, boltar de gard pentru realizarea stalpilor, capace pentru boltari de gard si elemente pentru realizarea panoului pentru
4 - Detalii despre produs
Jardiniere
Jardiniere pentru terasamente
Jardinierele din beton Italdale apartin elementelor de consolidare clasice pentru pante, taluzuri si pentru construirea unui zid de sprijin.Aceste elemente peisagistice sunt recomandate pentru amenajarea peretilor de protectie fonica si eolica cu vegetatie, pentru intarirea dealurilor,
8 - RONDetalii despre produs
Borduri
Borduri din beton pentru curte
Elementele de Borduri prefabricate din beton sunt utilizate pentru incadrarea si separarea suprafetelor pavate, delimitarea fizica si vizuala a zonelor pavate, la separarea aleilor pietonale si a trotuarelor de suprafetele nepavate, delimitarea spatiilor verzi, precum si la drenarea de
6 - RONDetalii despre produs