Drapelul Personalizat Srl - Interviuri

Interviuri

"Drapelul personalizat" ţine steagul sus!

13.11.2015

Stăm de vorbă astăzi cu Drapelul personalizat din Constanţa, ocazie cu care aflăm mai multe despre personalizarea textilelor şi secretele imprimării acestora.

 

Cylex 1. Care sunt principalele servicii şi produse pe care le oferă firma dumneavoastră?

Drapelul personalizat: Principalele servicii oferite de firma noastră se rezumă la personalizarea textilelor prin serigrafie şi imprimare directă, respectiv lucrarea şi personalizarea steagurilor naţionale prin imprimare digitală, cu ajutorul procesului de sublimare.

Cylex 2. Ce vă deosebeşte faţă de alte firme cu servicii similare?

Drapelul personalizat: Printre factorii care ne ajută să ieşim în evidenţă, dorim să amintim faptul că suntem o firmă serioasă, ce îşi respectă mereu termenele de livrare (în proporţie de 99%), preţurile noastre sunt printre cele mai ieftine, dar totuşi nu cele mai ieftine de pe piaţă - acest lucru datorându-se faptului că ne onorăm comenzile la timp, inclusiv cele în regim de urgenţă, fără a percepe niciun fel de suprataxe. Investim în mod constant în serviciile şi produsele noastre, astfel că suntem mereu preocupaţi de achiziţionarea utilajelor de ultimă generaţie, iar cu ajutorul acestora, reuşim să realizăm o calitate mai mare a manoperei prestate, fără a creşte preţurile.
Ca producători, lucrăm în acest domeniu din anul 1984, iar în timp am acumulat o experienţă vastă şi am reuşit mereu să ne ridicăm la standardele clienţilor noştri. Ca dovadă, avem colaboratori cu care lucrăm de mai bine de 7-8 ani de zile. 

Cylex 3. Care este procesul de personalizare al bannerelor sau textilelor? Cât de dificil este un astfel de procedeu?

 

 

Drapelul personalizat: Personalizările textile se realizează printr-o serie de proceduri, depinzând de cantitatea necesară şi bugetul clientului: serigrafie, transfer termic, imprimare directă sau sublimare.

Dintre utilajele pe care le folosim în prezent, pentru personalizare, enumerăm: calculatoare în valoare de mii de euro, pentru grafică; maşini de cusut industriale pentru ecusoane, fanioane sau steaguri; cutter-printer Roland de ultimă generaţie, opţiuni full pentru bannere, afişe, stickere, colorprint, colante şi altele; printer de tricouri, inclusiv cu cerneală albă brother; printer de textile roll-to-roll pentru steaguri, display-uri, bannere de avion şi altele; masă şi carusel de serigrafie automatic cu cinci culori pentru serigrafie; sistem de uscare InfraRoşu cu bandă; sistem integrat de ventilaţie, condiţionare, control al umidităţii şi filtrare a aerului din atelier - totul pentru o mai bună calitate a imprimărilor şi vopsitoriei. 

Cylex 4. În ultimul timp se poate observa o creştere în advertisingul offline. Cât de eficientă este publicitatea pe suport textil? 

Drapelul personalizat: Din tot advertisingul offline, credem că publicitatea pe textile este cea mai eficientă, şi atrage atenţia tocmai pentru că, de ce să nu o zicem, fâlfâie! 

Cylex 5. Oferiţi şi servicii de livrare. Care este timpul de aşteptare pentru aceste cazuri? 

Drapelul personalizat: Nu este neapărat vorba de un serviciu de livrări tradiţional, ci mai degrabă avem contract cu un curier rapid, care garantează că livrările în România se fac într-o perioadă de 24 şi 48 ore.

 

 

Cylex 6. Ce planuri de viitor aveţi?

Drapelul personalizat: De curând am achiziţionat o serie de utilaje, prin intermediul fondurilor europene, drept pentru care încercăm creşterea vânzărilor. Scopul nostru este de a ne dezvolta, iniţial, pe plan regional, apoi naţional şi de ce nu, să ajungem chiar şi pe plaiuri internaţionale.

 

SC Drapelul personalizat SRL vă vine în ajutor oricând doriţi să faceţi un cadou personalizat, să imprimaţi un banner - sau pentru orice tip de imprimare textilă!