CRISTAL PROAUTO GIGI SRL-D - Interviuri

Interviuri

Profesionalism şi promptitudine!

23.07.2015

Cristal Automotive Glass este o echipă specializată în montajul parbrizelor, geamurilor şi lunetelor de calitate. Firma vă oferă o gamă de servicii complete, începând de la vânzare, livrare şi inclusiv montaj.

Cylex 1. Cum aţi ajuns să vă specializaţi în montarea parbrizelor?

Cristal Automotive Glass: În 1995 m-am angajat în mediul privat ca şofer-merceolog la un magazin de piese auto care comercializa şi parbrize, la acea dată pentru gama Dacia 1300 şi Dacia Nova. În anul 2000, firma devenită între timp şi reprezentanţă pentru Dacia Piteşti şi Daewoo România, a început să facă restructurări şi aşa am ajuns la o firmă specializată în vânzarea, livrarea şi montarea geamurilor auto, un domeniu în care m-am specializat începând de jos, cu pregătirea pentru montaj, şi terminând cu ceea ce fac azi, vânzare-livrare-montaj de la A la Z  pentru toate tipurile de geamuri auto, pentru autovehicule de toate calibrele, autoturisme, autocamioane, microbuze, autobuze, autocare, utilaje forestiere şi de balastieră.

                           

Cylex 2. Ce alte produse mai comercializaţi?

Cristal Automotive Glass: Firma se ocupă şi cu comercializarea chederelor pentru diverse tipuri de geamuri, parbrize, lunete, sârmă profesională de tăiat geamurile după caroserie, atât împletită în trei fire cât şi cea specială cu profil pătrat, adezivi pentru lipirea geamurilor şi activatoare sau primere pregătitoare pentru montaj.

 

Cylex 3. Din ce materiale sunt fabricate parbrizele şi geamurile?

Cristal Automotive Glass: Parbrizele si geamurile sunt fabricate din geam special tratat şi pregătit atât pentru siguranţa circulaţiei, cât şi pentru integritatea pasagerilor.

                         

Cylex 4. Executaţi montarea pe orice tip de autovehicul?

Cristal Automotive Glass: Da, întreg procesul de vânzare, livrare şi montaj este disponibil pentru toate tipurile de geamuri auto.

 

Cylex 5. Ce anume presupune mai exact procesul de montare?

Cristal Automotive Glass: În funcţie de caracteristica intervenţiei, la parbriz se execută demontarea accesoriilor, a ornamentelor, ştergătoarelor şi oglinzilor interioare, după care se trece la decuparea parbrizului de pe caroserie. Acest lucru se realizează prin forfecarea soluţiei cu care a fost lipit, curăţarea acestuia după caroserie, conform specificaţiilor fiecărui caz, după care se execută pregătirea pentru montaj şi montarea efectivă a acestuia pe caroserie.

 

Cylex 6. Ce are firma dumneavoastră în plus faţă de alte firme din acelaşi domeniu?

Cristal Automotive Glass: Firma noastră se deosebeşte printr-un respect deosebit faţă de client şi calitatea serviciilor prestate; în mod special, în tehnica noastră folosim un adeziv de înaltă calitate, conform normelor de siguranţă în vigoare. În plus, oferim garanţia montajului extinsă până la 5 ani! Recent am achiziţionat şi un service mobil pentru utilaje speciale nedeplasabile, precum excavatoarele de şantier. Comenzile de acest gen au deseori caracter de unicitate, iar în aceste cazuri executăm şabloane personalizate, ulterior executând geamuri tip, de exemplu geamul triplustratificat pentru parbriz.

 

Cylex 7. Ce proiecte sau planuri aveţi pentru viitor?

Cristal Automotive Glass: Ne dorim în mod deosebit ca în viitor să ne extindem activitatea profesională şi să creăm locuri de muncă noi în cadrul firmei.

Pentru mai multe detalii, nu ezitaţi să contactaţi Cristal Automotive Glass.