SC DAS SRL Iasi, Iaşi

Denumire:
SC DAS SRL Iasi
Adresă:
Str. Aurel Vlaicu, Nr. 87
Localitate:
700382 Iaşi
Telefon:
0232/262.800
Fax:
0232/230.637
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Prezenta pe piata din 1991, compania DAS este recunoscuta astazi ca lider al pieţei de instalaţii în construcţii din Nord-Estul României şi una dintre cele mai importante companii de instalaţii din ţară.
Dezvoltarea companiei s-a cristalizat în jurul variabilei satisfacţia clientului, principala măsură a performanţelor noastre. Diversificând portofoliul serviciilor oferite, am reuşit să câştigăm o cotă importantă de piaţă şi, mai mult decât atât, am câştigat încrederea şi fidelitatea partenerilor noştri. Consecvenţi crezului că serviciul post-vânzare este cel mai important, am organizat un compartiment de service care funcţionează 24 ore din 24, format din personal calificat.
Investind în oameni şi tehnologii, preocupaţi de cercetare şi de calitatea serviciilor oferite, DAS este astazi - o companie performantă, un lider şi un exemplu de competenţă.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Distribuitor, Echipamente, Pompe, Panouri Solare, Scule Electrice, Tablouri Electrice, Cazane, Centrale Electrice, Aeroterme, Distribuitoare, Confecţii metalice, Grupuri de Pompare, Chillere, Revizie, Colectoare, Aparate de aer Condiţionat, Coşuri de Fum, Arzătoare, Garanţie, Intervenţie, Lucrări de Instalaţii, Post Garanţie, Cutii Gaz, Centrale de Abur, Reparaţie, Canale de Ventilaţie, Generator de aer Cald, Centrale cu Combustibil Lichid, Sisteme de Instalaţii, Staţii de Dedurizare, Produce accesorii, Construcţii metalice Izolate Termic

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J22/329/2007
Număr de agajați
1
S.I.C
4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat

Păreri

misu_ella77
5 Stele

DAS

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este o firma la care se poate apela cu incredere ,avand personal calificat ,ingineri bine pregatiti.Fiti siguri ca rezultatul lucrarii va va multumi.

Scrie o părere pentru SC DAS SRL Iasi!

Cunoşti firma SC DAS SRL Iasi? Împărtășește-ți experiența!