SC DAS SRL Iasi, Iaşi

Denumire:
SC DAS SRL Iasi
Adresă:
Str. Aurel Vlaicu 87
Localitate:
700382 Iaşi
Telefon:
0232/262.800
Fax:
0232/230.637
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Prezenta pe piata din 1991, compania DAS este recunoscuta astazi ca lider al pieţei de instalaţii în construcţii din Nord-Estul României şi una dintre cele mai importante companii de instalaţii din ţară.
Dezvoltarea companiei s-a cristalizat în jurul variabilei satisfacţia clientului, principala măsură a performanţelor noastre. Diversificând portofoliul serviciilor oferite, am reuşit să câştigăm o cotă importantă de piaţă şi, mai mult decât atât, am câştigat încrederea şi fidelitatea partenerilor noştri. Consecvenţi crezului că serviciul post-vânzare este cel mai important, am organizat un compartiment de service care funcţionează 24 ore din 24, format din personal calificat.
Investind în oameni şi tehnologii, preocupaţi de cercetare şi de calitatea serviciilor oferite, DAS este astazi - o companie performantă, un lider şi un exemplu de competenţă.

Publicaţi imagini
Profil lung
Partener de tradiţie pentru firmele de instalaţii din zona de Nord Est a României şi nu numai, împreună cu cei mai importanţi producători de materiale şi echipamente de instalaţii, DAS oferă soluţii complete pentru orice exigenţă din instalaţii în construcţii.

Lucrările proiectate/executate şi echipamentele comercializate de către compania noastră satisfac orice cerinta din domeniul instalaţiilor în construcţii. Din faza de proiectare, execuţie, montaj şi până la punerea în funcţiune, întreţinerea în garanţie şi post-garanţie, se respectă cele mai ridicate standarde calitative.

Conştientă de importanţa mediului în care trăim, compania noastră investeşte, permanent, nu numai în echipamente moderne, ci şi în cel mai preţios factor al dezvoltării, factorul uman.
Echipa DAS SERVICE execută P.I.F. pentru centrale electrice, centrale cu combustibil lichid, solid, gaz, centrale de abur, cazane şi conducte de abur, generator de aer cald, panouri solare, aparate de aer condiţionat, aeroterme, chillere, staţii de dedurizare, pompe, grupuri de pompare, arzătoare.
DAS SERVICE asigură, în condiţii avantajoase, intervenţii în garanţie şi post-garanţie la echipamentele pentru care firma este autorizată, pe bază de contract. De asemenea, asigură verificarea tehnică periodică şi autorizarea de funcţionare (VTP/AF) pentru orice tip de echipament conform PT A1.

DAS are în acest moment o echipă de ingineri specialişti care operează în trei puncte permanente: Iaşi, Bârlad şi Bacău, acoperind mai mult de un sfert din ţară: judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Prahova, Harghita, Covasna, Timişoara şi Bucureşti.

Cuvinte cheie:

Distribuitor, Echipamente, Pompe, Panouri Solare, Scule Electrice, Tablouri Electrice, Cazane, Centrale Electrice, Aeroterme, Distribuitoare, Confecţii metalice, Grupuri de Pompare, Chillere, Revizie, Colectoare, Aparate de aer Condiţionat, Coşuri de Fum, Intervenţie, Arzătoare, Garanţie, Lucrări de Instalaţii, Post Garanţie, Reparaţie, Centrale de Abur, Canale de Ventilaţie, Generator de aer Cald, Cutii Gaz, Sisteme de Instalaţii, Centrale cu Combustibil Lichid, Construcţii metalice Izolate Termic, Staţii de Dedurizare, Produce accesorii

Păreri

misu_ella77
5 Stele

DAS

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este o firma la care se poate apela cu incredere ,avand personal calificat ,ingineri bine pregatiti.Fiti siguri ca rezultatul lucrarii va va multumi.

Scrie o părere pentru SC DAS SRL Iasi!

Cunoşti firma SC DAS SRL Iasi? Împărtășește-ți experiența!