Regia Autonoma de Transport Public Iasi, Iaşi

Denumire:
Regia Autonoma de Transport Public Iasi
Adresă:
Str Silvestru nr 5
Localitate:
. Iaşi
Judeţ:
Iasi
Telefon:
0232267772
Fax:
023 - 2213913
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Regia Autonoma de Transport Public Iasi a fost infiintata la data de 19 martie 1898 atunci cand Primaria Municipiului Iasi incheie primul contract cu firma germana A.E.G. Berlin, pentru realizarea transportului cu tramvaiele electrice la Iasi.

In prezent Regia Autonoma de Transport Public Iasi sprijinita de Primaria Municipiului Iasi doreste sa asigure un transport in comun de calitate cu tramvaie, autobuze si microbuze, care sa poata fi comparat cu cel din Comunitatea Europeana.

Publicaţi imagini
Profil lung
Regia Autonoma de Transport Public Iasi este organizata si functioneaza potrivit prevederilor Legii 15/1990, prinvind reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale.
La data de 10.04.2006, prin Hotararea nr. 93 fost aprobata in Consiliul Local fuziunea prin absorbtie de catre RATP a SC Autobuzul SA, astfel incit, incepind cu data de 01.02.2007, cind s-a produs efectiv preluarea, obiectul de activitate al RATP cuprinde, pe linga activitatea de baza: transport public de persoane cu tramvaie, troleibuze, autobuze, microbuze si scoala de soferi, laborator de testare psihologica, restaurari vagoane de epoca, inchirieri mijloace de transport, statie ITP.

Cuvinte cheie:

Scoala de Soferi, Microbuze, Autobuze, Statie Itp, Troleibuze, Tramvaie, Regii Autonome, Transport Public de Persoane, Inchirieri Mijloace de Transport, Laborator de Testare Psihologica, Parcul Auxiliar, Restaurari Vagoane, Parcl Inventar

Păreri

dumitreasa renata
2 Stele

iasi

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Sincer serviciile lor lasa de dorit, deoarece sunt putine mijloace de treansport , iar iarna calatori au ocazia de a ingheta de frig. Tentativele lor de modernizare au esuat deoarece au achizitionat vehicole la mana a doua care necesita reparatii. Nu recomand dar in lipsa de alta solutie.....

DanyaelX
3 Stele

Dezorganizare

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Parerea mea este ca va fi si mai bine si ca vom avea surprize placute anul ce urmeaza de la ei. Nici eu nu sunt de acord cu inghesuiala din tramvaie si autobuze, cu intarzierile acestora si cu fetele acre ale vatmanilor. Tot sper de vreo 2 ani ca se va schimba ceva. Speranta moare ultima.

Gheorghita Marinela-Gina
5 Stele

transport

, cu mai mult de 6 luni în urmă

transportul in comun a fost intotdeauna o problema;cred ca e loc de mult mai bine pentru modernizarea Iasului;unele mijloace lasa mult de dorit mai ales prin mizerie,inghesuiala,timp pierdut in statii.

dumitreasa renata
3 Stele

transport

, cu mai mult de 6 luni în urmă

http://whttp://www.firmania.ro/images/rating/star3.jpgww.firmania.ro/images/rating/star3.jpg pana sa ninga totul a fost in regula dar o data cu aparitia zapezii serviciile oferite au lasat mult de dorit.

fedexsilviu1
3 Stele

RATP

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Nu am o parere prea buna despre aceasta firma. De multe ori mergi inghesuit si se fura mult in autobuz.Cred ca ar trebui sa ne puna la dispozitie mai multe mijloace de transport, in raport cu pretul biletului.Sa creeze ceva conditii mai bune calatorilor.Si sa aleaga mai cu atentie controlorii de bilete, care nu vorbesc tocmai frumos cu calatorii

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Regia Autonoma de Transport Public Iasi!

Cunoşti firma Regia Autonoma de Transport Public Iasi? Împărtășește-ți experiența!