Regia Autonoma de Transport Public Iasi, Iaşi

Denumire:
Regia Autonoma de Transport Public Iasi
Adresă:
Str. Silvestru, Nr. 5
Localitate:
700012 Iaşi
Telefon:
0232 213 913
Telefon:
0232 267 575
Telefon:
0232 267 772
Mobil:
072 264 0958
Fax:
0232 213 913
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Regia Autonoma de Transport Public Iasi a fost infiintata la data de 19 martie 1898 atunci cand Primaria Municipiului Iasi incheie primul contract cu firma germana A.E.G. Berlin, pentru realizarea transportului cu tramvaiele electrice la Iasi.

In prezent Regia Autonoma de Transport Public Iasi sprijinita de Primaria Municipiului Iasi doreste sa asigure un transport in comun de calitate cu tramvaie, autobuze si microbuze, care sa poata fi comparat cu cel din Comunitatea Europeana.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Transport, Marfa, Rutier Marfuri intern, Scoala de Soferi, Microbuze, Autobuze, Transport de marfa, Statie Itp, Troleibuze, Tramvaie, Regii Autonome, Transport Public de Persoane, Inchirieri Mijloace de Transport, Laborator de Testare Psihologica, Parcl Inventar, Restaurari Vagoane, Parcul Auxiliar

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J22/7/1991
S.I.C
4931 - Transporturi urbane, suburbane si metropolitane de calatori

Păreri

dumitreasa renata
2 Stele

iasi

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Sincer serviciile lor lasa de dorit, deoarece sunt putine mijloace de treansport , iar iarna calatori au ocazia de a ingheta de frig. Tentativele lor de modernizare au esuat deoarece au achizitionat vehicole la mana a doua care necesita reparatii. Nu recomand dar in lipsa de alta solutie.....

DanyaelX
3 Stele

Dezorganizare

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Parerea mea este ca va fi si mai bine si ca vom avea surprize placute anul ce urmeaza de la ei. Nici eu nu sunt de acord cu inghesuiala din tramvaie si autobuze, cu intarzierile acestora si cu fetele acre ale vatmanilor. Tot sper de vreo 2 ani ca se va schimba ceva. Speranta moare ultima.

Gheorghita Marinela-Gina
5 Stele

transport

, cu mai mult de 6 luni în urmă

transportul in comun a fost intotdeauna o problema;cred ca e loc de mult mai bine pentru modernizarea Iasului;unele mijloace lasa mult de dorit mai ales prin mizerie,inghesuiala,timp pierdut in statii.

dumitreasa renata
3 Stele

transport

, cu mai mult de 6 luni în urmă

http://whttp://www.firmania.ro/images/rating/star3.jpgww.firmania.ro/images/rating/star3.jpg pana sa ninga totul a fost in regula dar o data cu aparitia zapezii serviciile oferite au lasat mult de dorit.

fedexsilviu1
3 Stele

RATP

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Nu am o parere prea buna despre aceasta firma. De multe ori mergi inghesuit si se fura mult in autobuz.Cred ca ar trebui sa ne puna la dispozitie mai multe mijloace de transport, in raport cu pretul biletului.Sa creeze ceva conditii mai bune calatorilor.Si sa aleaga mai cu atentie controlorii de bilete, care nu vorbesc tocmai frumos cu calatorii

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Regia Autonoma de Transport Public Iasi!

Cunoşti firma Regia Autonoma de Transport Public Iasi? Împărtășește-ți experiența!