Pompe Funebre Ana-Irina Iasi, Iaşi

Adresă:
Str. Smârdan Nr. 83
Localitate:
700310 Iaşi - Centrul Civic
Telefon:
0232/477.934
Fax:
0232/236.374
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Descriere

POMPE FUNEBRE ANA-IRINA
SERVICII FUNERARE COMPLETE IASI
-Preturile sunt dintre cele mai accesibile si negociabile!
-Oferim tot ceea ce este necesar pentru SERVICII FUNERARE
-ORGANIZARI PARASTASE, MESE DE POMENIRE, CATERING oriunde in IASI, dar si la RESTAURANTUL NOSTRU
-TRANSPORT FUNERAR CU AUTO-SPECIALIZATE
-RITUAL INMORMANTARE COMPLET SI PERSONALIZAT
-SICRIE - GAMA DIVERSA - MODELE UNICAT SI DIN IMPORT
-AER CONDITIONAT SICRIU
-COROANE SI BUCHETE FUNERARE
=FIRMA NOASTRA PRODUCE SI COMERCIALIZEAZA SICRIE, CRUCI DIN LEMN, COROANE si BUCHETE FUNERARE
+ CATERING -Organizam parastase la restaurant sau la dvs acasa, ocupandu-ne de tot ce inseamna catering, servire, obiceiuri traditionale, coliva, cozonac, pachete, prosoape, vase. Mancarea este preparata la restaurantul nostru.
-Prin aceste servicii va punem la dispozitie experienta noastra cumulata in peste 16 ani de activitate in domeniul funerar.

Profil lung
POMPE FUNEBRE ANA-IRINA -SERVICII FUNERARE COMPLETE IASI Societate specializata in servicii funerare, presteaza in conditii avantajoase, toate serviciile, cu scopul de a prelua responsabilitatea in urma producerii unui deces. FUNBRE ANA-IRINA VA OFERA articole si servicii funerare complete: sicrie si accesorii, transport cu limuzine funerare, cosmetizare si imbalsamare, consiliere acte de deces, organizare inmormantare, mese de pomenire etc. Acoperim fara probleme toate cartierele Iasului dar si localitatile invecinate. Oriunde locuiti, va putem livra la domiciliu articolele funerare. -Prin toate aceste servicii va punem la dispozitie experienta noastra cumulata in peste 16 ani de activitate in domeniul funerar. Pentru a simplifica etapele ce se parcurg în cazul unui deces, recomandam clientilor nostri efectuarea unei precomenzi.
Aceasta se poate realiza printr-o vizita prealabila la magazinul nostru pentru a cunoaste produsele ce le oferim, pentru a stabili tipul de funeralii pe care îl doriti si costurile pe care le implica. **personalul firmei este reprezentat de oameni seriosi cu tinuta morala. PARASTATS RESTAURANT =POMPE FUNEBRE ANA-IRINA - SERVICII FUNERARE COMPLETE IASI Mese de Pomenire - Restaurant - Catering - Locatia se afla in plin centru civic, departe de aglomeratia si poluarea orasului, dar totusi in oras. - Nu deranjati vecinii. - Acces la terasa - Sala pentru 80 persoane.
- Parcare pentru autoturisme. - Bucatarie excelenta, nu o spunem noi, o spun clientii nostri - Puteti organiza parastasul in orice zi a saptamanii. Personalul va seveste pana cand pleaca ultimul invitat. - Preturile sunt accesibile. - Dam posibilitatea clientilor de a face propriul meniu(dulce, post) " .ALATURI DE TINE IN CELE MAI GRELE MOMENTE.."

Păreri

SERVICII FUNERARE COMPLETE
5 Stele

ANA-IRINA

23 decembrie 2011

Cele mai bune servicii de inmormantare.
Tags: #pompe funebre iasi#servicii funerare iasi#inmormantariScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Carmi Bel
4 Stele

inmormantare bine organizata

, 8 iunie 2011

O firma care nu dezamageste, organizeaza inmormantari sobre si, la dorinta clientilor, ofera si o multime de servicii suplimentare, practic nu trebuie sa va mai ganditi la o multime de detalii sacaitoare si puteti sa ii jeliti pe cei dragi in liniste, stiind ca problemele de organizare a inmormantarii sunt in mainile unor profesionisti si ca nu veti avea surprize neplacute. Va recomand cu caldura serviciile sale !
Tags: #servicii profesioniste#organizare perfecta#ceremonie solemnaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Pompe Funebre Ana-Irina Iasi!

Cunoşti firma Pompe Funebre Ana-Irina Iasi? Împărtășește-ți experiența!


Produse

RESTAURANT-ANA-IRINA
MESE DE POMENIRE - PARASTASE IASI
POMPE FUNEBRE ANA-IRINA SERVICII FUNERARE COMPLETE IASI Mese de Pomenire – Restaurant - Catering Oferim tot ceea ce este necesar pentru SERVICII FUNERARE in IASI si IMPREJURIMI! -ORGANIZARI PARASTASE, MESE DE POMENIRE, CATERING oriunde in IASI, dar si la RESTAURANTUL
20 - RONDetalii despre produs
FUNERARE-ANA-IRINA-IASI
SERVICII FUNERARE ANA-IRINA IASI
POMPE FUNEBRE ANA-IRINA -SERVICII FUNERARE COMPLETE IASI Societate specializata in servicii funerare, presteaza in conditii avantajoase, toate serviciile, cu scopul de a prelua responsabilitatea in urma producerii unui deces. FUNBRE ANA-IRINA VA OFERA articole si servicii funerare
Detalii despre produs
POMPE-FUNEBRE-IASI
POMPE FUNEBRE IASI ANA-IRINA
POMPE FUNEBRE ANA-IRINA -SERVICII FUNERARE COMPLETE IASI Societate specializata in servicii funerare, presteaza in conditii avantajoase, toate serviciile, cu scopul de a prelua responsabilitatea in urma producerii unui deces. FUNBRE ANA-IRINA VA OFERA articole si servicii funerare
Detalii despre produs
Magazin-FUNEBRE-ANA-IRINA
SERVICII FUNERARE COMPLETE - POMPE FUNEBRE ANA-IRINA
Societate specializata in servicii funerare, presteaza in conditii avantajoase, toate serviciile, cu scopul de a prelua responsabilitatea in urma producerii unui deces. FUNEBRE ANA-IRINA VA OFERA articole si servicii funerare complete: sicrie si accesorii, transport cu limuzine funerare,
Detalii despre produs
Coroane
COROANE SI ARANJAMENTE FUNERARE
Pe langa jerbe si coroanele traditionale va putem oferi si aranjamente florale din diverse flori. Putem executa coroane din garoafe, crizanteme olandeze, gerbera, trandifiri, crini, orhidee, cale, anthurium, etc dar si din diferite flori arificiale.
Detalii despre produs
Transport Funerar Iasi
POMPE FUNEBRE ANA-IRINA -SERVICII FUNERARE COMPLETE IASI Societate specializata in servicii funerare, presteaza in conditii avantajoase, toate serviciile, cu scopul de a prelua responsabilitatea in urma producerii unui deces.
Detalii despre produs