Auto Daewoo SRL, Iaşi

Denumire:
Auto Daewoo SRL
Adresă:
Strada Pacurari 101
Localitate:
700515 Iaşi
Telefon:
0232 21.66.28
Fax:
0232 22.66.29
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Demo Total va garanteaza ca nu exista diferente intre piesele comandate si cele pe care le veti primi. Tinta noastra nu este focalizata doar pe un volum cit mai mare al vinzarilor ci si pe satisfactia clientilor nostri, pe colaborari de lunga durata. Toate produsele comercializate de noi sint supuse unui riguros control al calitatii.

Publicaţi imagini
Profil lung
Demo Total joaca un rol important pe piata pieselor de schimb Daewoo atit datorita faptului ca importa piese direct din Coreea cit si datorita sistemlui SCC (sistemul computerizat de cotatie) pus la punct de departamentul nostru IT. Prin acest sistem putem sa va oferim cel mai bun pret pentru orice reper solicitat de dumneavoastra. Specialistii nostri sunt gata sa va ajute in rezolvarea oricaror probleme aparute la orice model Daewoo. Pentru asta e suficient sa va inregistrati pe forumul nostru si sa explicati acolo problemele intimpinate.

Cuvinte cheie:

Piese Auto, Service Auto, Antigel, Schimb Ulei, Piese de schimb, Dacia Logan, Echilibrari Anvelope, Piese Logan, Piese Dacia, Piese Daewoo, Reparatii Capitale Motoare, Lichid Frina, Filtre Diagnoza Computerizata, Frine pe Stand Computerizat, Ravaglioli Reparatii, Inlocuiri accesorii Motor, Reparatii Inlocuiri sisteme de Evacuare, Reparatii Inlocuiri Sistem de Rulare Reparatii, Lichid Servodirectie, Inlocuiri Sistem de Frinare, Inlocuire Curele Transmisie, Reglaj Geometrie pe Stand Computerizat, Reparatii Inlocuiri Sistem de Racire, Suspensii pe Stand Computerizat, Inlocuiri Suspensii

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Auto Daewoo SRL!

Împărtășește-ți experiența!