Clubul Copiilor Salt, Iaşi

Adresă:
Str. Sărăriei 171 A
Localitate:
Iaşi
Mobil:
0722 395 578
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Educatie, dezvoltare si timp liber: After School, Clubul micilor exploratori, Gimnastica minţii, Teatru, Pictură, Ateliere pentru copii, Ateliere pentru părinţi, Ateliere pentru adolescenţi, Excursii tematice, tabere, Petreceri pentru copii

Profil lung
Oferim copilului o experienţă de educaţie orientată pe cunoaştere şi autocunoaştere, în spiritul interesului pentru auto-dezvoltare, a respectului faţă de ceilalţi şi faţă de natură. Copiii se bucură un mediu prietenos, confortabil şi atractiv. Activităţile se desfăşoară într-un spaţiu interior şi exterior adecvat. Implicăm profesionişti cu experienţă, talent şi dăruire. Folosim timpul liber al copilului tău pentru a-l ajuta să se dezvolte şi mai mult! Promovăm: - libertatea de exprimare - atitudinea pozitivă - mişcarea - dobândirea de abilităţi practice - dezvoltarea emoţională şi socială.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Clubul Copiilor Salt!

Împărtășește-ți experiența!


Produse

Excursie de o zi - Parc Aventura, Gura Humorului!
Vineri, 9 noiembrie 2012 - O excursie organizată de Clubul Copiilor SALT, pe măsura energiei, nevoii de mișcare, și de aventură a copiilor!
120 - RONDetalii despre produs
Tabără de schi - la Șaru Dornei
Lecții de schi, pe pârtia de la Șaru Dornei, ideală pentru începători. Jocuri și concursuri prin zăpadă. Clubul Copiilor Salt pregătește o vacanța de iarnă de neuitat pentru copiii peste 7 ani atrași de sporturile de iarnă.
850 - RONDetalii despre produs