Flanco Pitesti Auchan, Geamăna

Adresă:
Punct Variantă Dn65b Nr. Fn
Localitate:
117141 Geamăna - Comuna Bradu
Judeţ:
Argeş
Telefon:
0248.610.699
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Lanturile de retail Flanco World si Flanco sunt afaceri orientate catre profit, iar viziunea legata de dezvoltarea lor este in perfecta concordanta cu principiul profitabilitatii. De aceea, cele doua lanturi de retail au fost adaptate prezentei situatii globale, dar in acelasi timp s-a pastrat in ecuatie posibila lor dezvoltare viitoare.

Focusul companiei este, incepand cu 2006, retailul pe suprafata mare, bazat pe o varietate de produse si pe un pachet complex de solutii, care adauga valoare experientei de cumparare. In acelasi timp, viziunea privind dezvoltarea magazinelor ca locatii de tip destinatie, mai curand decat de proximitate, este de asemenea in concordanta cu cele mai noi trenduri la nivel international, in domeniul retailului electronic.

Profil lung
Strategia grupului consta in consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin dezvoltarea retelei Flanco World în toate regiunile tarii si printr-o continua imbunatatire a performantelor obtinute de magazinele Flanco si Flamingo Computers. In acest moment, compania detine 29 de magazine Flanco World, in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii.
Conceptul care sta la baza magazinelor Flanco World implica suprafete mari de vanzare (1.000 -2.500 m2), care ofera o experienta de shopping unica, datorata varietatii de produse disponibile la raft, precum si serviciilor pre- si post-vanzare. Grupul Flamingo International se axeaza pe servicii de inalta calitate oferite clientilor sai, punand la dispozitia acestora de la solutii de creditare, asistenta de vanzari, pana la servicii de mentenanta si service.
Cu sediul in Romania, Flamingo International are aproximativ 1.000 de angajati in intreaga tara. Cu vanzari de peste 200 milioane euro în 2008, compania este unul dintre liderii comertului cu produse IT&C, electronice si electrocasnice, de pe piata din Romania.

Infomaţii detaliate despre firmă

Denumire oficială firmă
Flanco Retail S.A

Păreri

andreeamaria
5 Stele

Flanco Pitesti

, 30 decembrie 2009

Vrei electrocasnice care sa nu se strice repede si de ultima generatie?Dupa o scurt plimbare la Flanco vei avea produse la un pret rezonabil si de calitate

sandu elena claudia
5 Stele

flanco pitesti

, 29 decembrie 2009

imi plac produsele lor. am cumparat numeroase electrocasnice de la ei. sunt o foarte buna echipa. preturile sunt accesibile si satisfac cerintele pietei. ii gasiti langa magazinul supermarket AUchan Bradu.

Carstea Daniel
5 Stele

Flanco

, 21 decembrie 2009

Flanco este cel mai bun magazin de electrice si electocasnice din judetul Arges.Gasesti produse electrice si electocasnice la cele mai bune preturi si de cea mai buna calitate
Tags: ## electronice si electrocasniceScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

gheorghe elena
5 Stele

flanco

, 18 decembrie 2009

cele mai bune produse eletronice si electrocasnice le gasesti numai la flanco pitesti.Daca nu ai bani,nu este nici oproblema pentru ca flanco vinde si inrate lunare cu o dobanda foarte mica.

ToMeCi IoNeLa
5 Stele

FLANCO,PITESTI

, 18 decembrie 2009

Vrei sa iti cumperi,electrocasnice de buna calitate si la un pret foate bun?nimik mai simplu mergi la Flanco in pitesti si de aici vei pleca multumit

Dobre CataLin
5 Stele

flanco

, 18 decembrie 2009

Flanco Pitesti un magazin cu multe produse electronice si electrocasnice de calitate superiora,aflat langa complexul carrefour clientii merg des si se aprovizioneaza de aici,acordandu-se si in rate produse de toate felurile flanco este printre cei mai puternici producatori de magazine electrocasnice din romania!Scrie o părere pentru Flanco Pitesti Auchan!

Cunoşti firma Flanco Pitesti Auchan? Împărtășește-ți experiența!