Transurb SA Galati, Galaţi

Denumire:
Transurb SA Galati
Adresă:
Strada Basarabiei 4
Localitate:
800201 Galaţi
Telefon:
0236/460.743
Fax:
0236/460.743
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Transportul urban ca serviciu public, modul sau de organizare si desfasurare reprezinta un jalon al calitatii si nivelului de civilizatie al orasului. In prezent S.C. Transurb S.A.
ca principal operator de transport din municipiul Galati, desfasoara o serie de activitati menite sa deserveasca o gama cat mai larga de solicitari. În anul 1895 apare "Acte constitutif et statuts de la societé anonyme d'explotation des tramways de Galatz et de Roumanie" ("Actul constitutiv şi statutul societăţii anonime de exploatare a tramvaielor din Galaţi şi din România"), document tipărit în 1895 la imprimeria "J.
Schenk", conţinea 20 de pagini redactate în limba franceză şi în prezent se află la Academia Română.

Publicaţi imagini
Profil lung
Principalele activitati ale societatii sunt: transport public local de calatori cu autobuze, midibuze, troleibuze si tramvaie; transport special cu autobuze si tramvaie; inchirierea de mijloace de transport pentru curse ocazionale interne si externe; oferirea spre vanzare a mijloacelor fixe scoase din functiune; inchirierea de stalpi pentru afisarea de reclame publicitare; inchirierea de stalpi pentru sustinerea de cabluri telefonice, tv si fibra optica; inchirierea de mijloace de transport pentru inchirierea de reclame publicitare; efectuarea de inspectii tehnice la mijloacele de transport din afara societatii si din societate; efectuarea de reparatii pentru mijloacele de transport din societate; efectuarea examinarilor psihologice pentru autorizarea conducatorilor auto.

Cuvinte cheie:

Auto, Transport, Parc Auto, Transport Local, Transporturi Intermedieri, Pransport Persoane, Traseie Tramvaie, Trasee Autobuze, Trasee Troleibuze

Păreri

enuta petre
5 Stele

transurb

, cu mai mult de 6 luni în urmă

transport persoane..mai au nevoie de autobuze si sunt prea multe maxi taxi in galati
Tags: ## transport persoane
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Transurb SA Galati!

Cunoşti firma Transurb SA Galati? Împărtășește-ți experiența!