Parc de Tehnologie a Informatiei Galati, Galaţi

Parc de Tehnologie a Informatiei Galati
Strada Portului 23
800025 Galaţi
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Parcul de Software de la Galati este o initiativa comuna a Guvernului Romaniei si a autoritatilor locale.

Parcul stiintific si tehnologic de software de la Galati isi propune sa contribuie la dezvoltarea sectorului industrial al tehnologiilor de varf, la facilitarea transferului de tehnologie, precum si la crearea unei alternative viabile pe piata muncii din Regiunea de Sud-Est.

In prezent un numar de 34 de firme isi desfasura activitatea in interiorul parcului, unde lucreaza un numar de aproximatix 300 de persoane, dar procesul formare a echipelor de lucru continua, urmand sa se ajunga la un numar de 500 de persoane.


Profil lung
PARCUL DE SOFT galatean se constituie ca initiativa a consortiului format din Consiliul Judetului Galati, Consiliul Local Galati, Universitatea "Dunarea de Jos" Galati si S.C. Navrom - Centru de Afaceri S.A. Galati.

Consortiul desemneaza ca administrator al parcului S.C. Cons Management PARC DE SOFT S.R.L. Galati, societate care are ca asociati Consiliul Judetean si Consiliul Local Galati.
Cladirea ofera, intr-o prima etapa, 64 de birouri, o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, o sala multimedia, o sala de protocol, dar si spatii destinate consultantei, cercetarii si instruirii.
Administratorul parcului va oferi producatorilor de software asistenta in derularea proiectelor cu finantare nerambursabila, suportul necesar contactarii partenerilor externi si incheierii de contracte cu acestia, informatii utile derularii importurilor si exporturilor de tehnologie avansata, sesiuni de training cu tematica adecvata administrarii afacerilor in conditiile socio-economice actuale
Cuvinte cheie:
Proiectare, Software, Calculatoare, Computere, Proiectare Software, Hardware, Informatica, Personalizate, Calcul, Informatice, Instalari, Banci Date, Devirusari
Parc de Tehnologie a Informatiei Galati apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Parc de Tehnologie a Informatiei Galati!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Str. Portului Nr. 23
  800025  Galaţi

 2. 0.59 km
  Date
  Str Domneasca 13, bl L, Parter
    Galaţi
 3. Strada Domneasca 24
  800008  Galaţi
 4. Str. N. Balcescu, Nr. 24, Bl. A2, Parter
  800142  Galaţi
 5. Str.Nicolae Bălcescu Bl.A2, Parter
  6200  Galaţi
 6. Strada Brailei 68, Bl.Br 3, Parter
  800098  Galaţi
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere