Heinrig Impex SRL, Galaţi

Denumire:
Heinrig Impex SRL
Adresă:
Zona Libera Galati
Localitate:
Galaţi
Telefon:
+40 23 64 11 609
Fax:
+40 23 64 11 609
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Succesele obtinute in derularea activitatii de tip duty-free au permis pe de o parte consolidarea pozitiei noastre pe aceasta piata cat si abordarea unor sfere noi de activitate. Aderarea Romaniei la Comuniunea Europeana la inceputulu anului 2007 a creat conditiile dezvoltarii unui nou tip de activitate, prin deschiderea de magazine travel free la granitele intracomunitare, in porturi si zone libere. Reteaua de 12 magazine travel free de care dispunem in prezent si numeroasele proiecte alocate extinderii dovedesc viabilitatea si marele potential al activitatii travel free.
Promovam propria initiativa si actiunea energica, sprijinindu-i in acelasi timp pe cei indrazneti. Conducem prin incredere.
Suntem deschisi si sinceri unul fata de celalalt, tinem unul la altul si avem timp unul pentru celalalt.

Publicaţi imagini

Profil lung
Compania Gebr. Heinemann - de la infiintarea sa ca o afacere de familie s-a putut dezvolta la actuala ei marime datorita accentului pus pe valori si norme.Delegarea responsabilitatii si a deciziei determina stilul nostru de management. Greseli se intampla si sunt permise. Preluam responsabilitatea pentru ceea ce facem, inclusiv pentru greseli.O expresie a sigurantei de sine este si dispozitia spre autocritica.Heinrig Impex SRL a luat fiinta in 1997, ca societate mixta in asociere cu Gebr.
Heinemann, Hamburg. Din octombrie 2008 am devenit companie cu capital integral german, Gebr. Heinemann devenind unicul actionar al companiei.
Urmand exemplul si beneficiind de experienta partenerului nostru german, dezvoltarea activitatii a fost si continua sa fie una din preocuparile noastre permanente.Valorile noastre trebuie transmise in continuare si trebuie sa fie obligatorii pentru toti nu doar ca o ipoteza ci mai mult ca o porunca. Datorita acestui cadru de orientare am reusit sa avem cele mai bune premise pentru a ne putea parcurge drumul pe termen lung si pentru a ne asigura parteneriate oneste cu angajatii, colaboratorii, clientii, furnizorii si alti actionari ai nostri.

Cuvinte cheie:

Bauturi Alcoolice, Tigari, Vinuri, Lichior, Bauturi Spirtoase, Tigarete, Tigari din Foi, Gama Lichiorurilor de Bar de Kuyper, Cognac-uri, Gama Siropurilor de Bar Riemerschmid, Travel Free, Tigarile din Foi Moods, Vinuri de import

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Heinrig Impex SRL!

Împărtășește-ți experiența!