Elitegym, Galaţi

Adresă:
Siderurgistilor, 15, Sd10a, 23-24
Localitate:
800254 Galaţi - Siderurgistilor
Mobil:
0742582983
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

EliteGym Galati (Powered By Puma) desfasoara o suprafata de 350mp, este dotat cu sistem audio/video de inalta performanta in toate zonele de acces si vine in intampinarea clientilor cu urmatoarele servicii: Fitness, Kangoo Jumps, Zumba, Aerobic, Spining, Tae Bo, Zona Spa .

Echipamentele disponibile sunt de generatie 2010 si apartin companiilor, Precore, Stex, Hoist.

Servicii Wellness :

Ultratone Futura Pro - INTRETINERE CORPORALA SI FACIALA ( BIOSTIMULARE)
Impachetari Anesi, Slabire rapida in cm si kilograme
Impachetari Parafango
Masaj: Anticelulitic, Relaxare si Tonifiere

Programul Clubului EliteGym : Luni ? Vineri, 09.00 ? 21.00 Sambata 09.00- 14.00, Duminica Inchis

Profil lung
EliteGym Galati (Powered By Puma) desfasoara o suprafata de 350mp, este dotat cu sistem audio/video de inalta performanta in toate zonele de acces si vine in intampinarea clientilor cu urmatoarele servicii: Fitness, Kangoo Jumps, Zumba, Aerobic, Spining, Tae Bo, Zona Spa . Echipamentele disponibile sunt de generatie 2010 si apartin companiilor, Precore, Stex, Hoist. Programul Clubului EliteGym : Luni Marti Miercuri Joi Vineri, 09.00 - 21.00 Sambata 09.00- 14.00, Duminica Inchis ( programul de acces se poate modifica in functie de numarul de client si dorinta acestora).
ULTRATONE ofera tratamente personalizate pentru fiecare client, iar 30 de minute ale unui program de biostimulare ULTRATONE echivaleaza cu 2 ore la un program de stimulare electrica normala . Biostimularea cu Ultratone Futura Pro este un fitness intensiv (45 minute de biostimulare sunt echivalente cu 6-8 ore de gimnastica), iar in plus, la biostimulare raspund toti muschii din corp si impreuna cu ei si tesutul conjunctiv, de sustinere THALASSALGO Tratament natural bazat pe un complex forte de alge marine naturale: alga fulgus, spirulina, laminaria si argila verde.
Efectele se simt dupa primele 2-3 sedinte intensive, iar un program complet duce la scaderea a minim 2 numere la haine! Chiar si dupa terminarea tratamentului, acesta isi face efectul inca 20 de zile, continuand procesul de slabire si remodelare!!! PARAFANGO Tratament de remodelare corporala si slabire rapida pe baza de alge marine si parafina! Unul dintre cele mai impresionante tratamente ce a reusit sa ne uimeasca pe toate cu efectele lui vizibile chiar dupa prima sedinta este tratamentul cu parafango de la ANESI SPANIA cu efecte benefice nu numai pentru frumusete, cat si pentru sanatate Masaj

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Elitegym!

Împărtășește-ți experiența!