Colegiul Tehnic Radu Negru, Galaţi

Denumire:
Colegiul Tehnic Radu Negru
Adresă:
Strada Stiintei 119
Localitate:
800170 Galaţi
Telefon:
+40 (0)236 411634
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Avand in urma o istorie de peste 40 de ani, Colegiul Tehnic "Radu Negru" se individualizeaza nu atat prin durata fiintarii, apta sa-i confere exemplaritate, cat prin traditia profesionalismului si a performantei. Actul de nastere al institutiei este marcat de ordinul nr. 142 al Ministerului Industriei si Constructiilor de masini, din 13 septembrie 1966, care aproba infiintarea, functionarea si organizarea liceelor de specialitate.

Publicaţi imagini
Profil lung
Cu o identitate definita prin seriozitate si calitatea actului educativ, L.I.C.M. Galati s-a impus rapid ca unitate reprezentativa pentru invatamantul tehnic din judet si din tara. In anul 1990, liceul si-a diversificat oferta educationala prin crearea claselor cu profil teoretic, iar cinci ani mai tarziu s-a aprobat schimbarea titulaturii in Grupul Scolar "Radu Negru".

Anul 2002 a adus implicarea liceului in proiectul PHARE TVET RO-0108.01 - Coeziune economica si sociala (componenta invatamantului profesional si tehnic). Revenit la structura sa traditionala tehnologica, Colegiul Tehnic "Radu Negru" se impune in peisajul liceelor galatene ca o institutie supla, flexibila, perfect adaptata solicitarilor publicului scolar si exigentelor pietii muncii.

Cuvinte cheie:

Scoala, Educatie, Colegiu, Licee, Proiecte, Cadre Didactice, Cadru Didactic, Profesor, Examene, Bacalaureat, Proiecte Educationale, Colegiul Tehnic, Bac, Centru Virtual

Păreri

Costel Nicoara
4 Stele

QAM, Vancouver, Canada

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am absolvit liceul in anul 1972, a doua promotie dupa infiintarea liceelor industriale in 1966. Bagajul de informatii si cunostinte tehnice dobindit in liceu a fos foarte util. Am fost mindru sa spun ca sint elev la LICM!

Scrie o părere pentru Colegiul Tehnic Radu Negru!

Cunoşti firma Colegiul Tehnic Radu Negru? Împărtășește-ți experiența!