Administratia Pietelor Agroalimentare SA, Galaţi

1 Recenzie
Administratia Pietelor Agroalimentare SA
Strada Traian 63
800043 Galaţi
0236/411.054
0740875737
0236/411.194
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J17/646/1998
CIF
10843605

Descriere

Administratia Pietelor Agroalimentare Galati - un model al adaptarii transformarii si dezvoltarii comertului galatean Programul de dezvoltare, elaborat la inceputul anilor 90 s-a dovedit bine fundamentat si a pus de acord cerintele de organizare a unui comert modern si civilizat cu resursele de finantare locale.Strategia de dezvoltare a societatii a fost condusa in tot acest interval ca catre o echipa manageriala coordonata de economistul Eugen Zaharia si a urmarit o concentrare a eforturilor financiare in sensul cerut de regulile cererii si ofertei de produse si servicii. Inceputul a fost facut in 1990, cand toate spatiile comerciale din patrimoniul public, rezervate activitatii de comert cu produse agro-alimentare au fost incluse intr-o societate comerciala cu denumirea Agroal.In 1992, primul Consiliu local ales a decis transformarea Agroal in Regia Autonoma Administratia Pietelor Agroalimentare, prin Hotararea de Consiliu Local din 8 mai 1992.


Profil lung
SC . Administratia Pietelor Agroalimentare S.A este o persoana juridica cu capital public si functioneaza pe baza de gestiune economica si financiara.Obiectul de activitate al societaii consta in efectuarea de comert si prestari servicii in domeniul produselor agroalimentare si industriale.
Cuvinte cheie:
Inchirieri Spatii comerciale, Piete Agroalimentare, Produse Agroalimentare, Inchiriere de Cantare, Locuri de Vanzare, Administratia Pietelor Agroalimentare
Administratia Pietelor Agroalimentare SA apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Florin Ciobanu

APG

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Ca cei mai multi dintre galateni sunt foarte multumit de felul in care s-a dezvoltat piata centrala din Galati si cateva din celelalte piete mai ales la nivelul infrastructurii. Cu siguranta ca aici cea mai mare contributie o are administratia pietelor agroalimentare care a gestionat bine in ultimii ani spatiul si posibilitatile de extindere a pietei. O fatza noua mai de curand au capatat-o si "halele acoperite" care s-au mai modernizat inca putin la intrare. Spatiiile amenajate parcarilor au devenit mai numeroase si mai bine definite in arealul pietei. Eu unul sunt foarte multumit, insa se poate si mai bine:)
APG
## piata agroalimentara haine legume fructe parcare
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Administratia Pietelor Agroalimentare SA!

Cunoşti firma Administratia Pietelor Agroalimentare SA? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Str Brailei, nr 167, bl A2, ap 20, Parter
  800343  Galaţi
 2. Strada Lupeni 2
  800042  Galaţi
 3. Str. Nicolae Bălcescu Nr. 25
  800001  Galaţi
 4. Str. Eroilor Nr. 15
    Galaţi
 5. Strada Petru Rares 12, Bl.B7, Sc.2, Ap.11
    Galaţi
 6. Strada Domneasca 11
    Galaţi
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere