Administratia Pietelor Agroalimentare SA, Galaţi

Adresă:
Strada Traian 63
Localitate:
800043 Galaţi
Telefon:
0236/411.054
Fax:
0236/411.194
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 4 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Administratia Pietelor Agroalimentare Galati - un model al adaptarii transformarii si dezvoltarii comertului galatean Programul de dezvoltare, elaborat la inceputul anilor 90 s-a dovedit bine fundamentat si a pus de acord cerintele de organizare a unui comert modern si civilizat cu resursele de finantare locale.Strategia de dezvoltare a societatii a fost condusa in tot acest interval ca catre o echipa manageriala coordonata de economistul Eugen Zaharia si a urmarit o concentrare a eforturilor financiare in sensul cerut de regulile cererii si ofertei de produse si servicii. Inceputul a fost facut in 1990, cand toate spatiile comerciale din patrimoniul public, rezervate activitatii de comert cu produse agro-alimentare au fost incluse intr-o societate comerciala cu denumirea Agroal.In 1992, primul Consiliu local ales a decis transformarea Agroal in Regia Autonoma Administratia Pietelor Agroalimentare, prin Hotararea de Consiliu Local din 8 mai 1992.

Profil lung
SC . Administratia Pietelor Agroalimentare S.A este o persoana juridica cu capital public si functioneaza pe baza de gestiune economica si financiara.Obiectul de activitate al societaii consta in efectuarea de comert si prestari servicii in domeniul produselor agroalimentare si industriale

Păreri

Florin Ciobanu
4 Stele

APG

, 30 decembrie 2009

Ca cei mai multi dintre galateni sunt foarte multumit de felul in care s-a dezvoltat piata centrala din Galati si cateva din celelalte piete mai ales la nivelul infrastructurii. Cu siguranta ca aici cea mai mare contributie o are administratia pietelor agroalimentare care a gestionat bine in ultimii ani spatiul si posibilitatile de extindere a pietei. O fatza noua mai de curand au capatat-o si "halele acoperite" care s-au mai modernizat inca putin la intrare. Spatiiile amenajate parcarilor au devenit mai numeroase si mai bine definite in arealul pietei. Eu unul sunt foarte multumit, insa se poate si mai bine:)
APG
Tags: ## piata agroalimentara haine legume fructe parcareScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Administratia Pietelor Agroalimentare SA!

Cunoşti firma Administratia Pietelor Agroalimentare SA? Împărtășește-ți experiența!