Domo Galati, Galaţi

Adresă:
Strada Domneasca 24
Localitate:
800008 Galaţi
Mobil:
0723/804341
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Păreri

angelika
5 Stele

domo

, 30 decembrie 2009

nu sunt asa de cunoscuti,mereu au fost mai mult in umbra celor de la altex si celorlaltor companii mai cunoscute din domeniu,ar trebui sa-si faca mai multa reclama,nu au o strategie de marketing foarte solida.

Florin Ciobanu
1 Stele

Nu e cine stie ce

, 27 decembrie 2009

Parerea mea este ca este o firma cu produse diversificate INSA nu o recomand din cauza preturilor foarte mari fata de alte magazine de acelasi profil.

Ciobanu Lacramioara
1 Stele

domo

, 27 decembrie 2009

eu nu sunt asa incantata de magazinul acesta!preturile sunt cam mari in comparatie cu alte magazine iar produsele lor lasa foarte mult de dorit!!eu nu voi mai cumpara nimic de acolo decat daca nu mai gasesc in alta parte!

Stefan Catalin
4 Stele

Domo

, 25 decembrie 2009

Este un magazin foarte frumos si util. Eu am cumparat frigiderul si masina de spalat de la acest magazin. Preturile sunt avantajoase, de sarbatori se fac reduceri substantiale iar calitate produselor este cea mai buna. Personal profesionist. Recomand acest magazin.

jordan_adrian
4 Stele

domo

, 24 decembrie 2009

aici gasesti electrocasnice extraordinare, oferte atractive, serviciul oferit de acest magazin este nemaipomenit. mereu ma impresionat calitatea produselor electrocasnice ale magazinului domo.
Tags: ## magazin# electrocasnice# domoScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Ciobanu Lucia
4 Stele

Magazin de renume

, 23 decembrie 2009

Iubesc acest magazin si ofertele lor!Tin minte ca anul trecut de craciun aveau niste mascote ale magazinului.Erau niste maimutoaie mari de plus unul verde si altul albastru ce te intampinau la intrarea in fiecare sediu DOMO.Foarte dragut!
Tags: ## preturi# oferte# exceptionaleScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Marin Alina Emilia
4 Stele

Un magazin renumit

, 17 decembrie 2009

Un magazin renumit in tara noastra cu o oferta variata de produse: de la laptop-uri pana la uscatoare de par, epilatoare si masini de gatit. Au produse de o calitate superioara dar si cu preturi pe masuraScrie o părere pentru Domo Galati!

Cunoşti firma Domo Galati? Împărtășește-ți experiența!