Arctic SA, Găeşti

20 Păreri
Arctic SA
Str. 13 Decembrie Nr. 210
135200 Găeşti
Dâmboviţa
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Arctic este o poveste 100% romaneasca, facand parte din inima romanilor de peste 40 de ani. Arctic se poate identifica cu o serie de valori asociate romanilor: familie, incredere, optimism, ambitie, consecventa, maturitate, experienta. Compania Arctic s-a nascut, a crescut si s-a maturizat intelegand care sunt dorintele si nevoile consumatorilor sai.


Profil lung
Pana in anii '90 Arctic a fost marca reprezentativa a romanilor, a reusit sa faca fata cu succes privatizarii, pentru ca mai tarziu sa devina parte a unei companii de renume, grupul Arçelik. Evolutia si insemnatatea brandului Arctic s-au conturat si s-au consolidat de-a lungul anilor, fiind o prezenta constanta in viata si casele romanilor.
Cuvinte cheie:
Electronice, Electronice Si Electrocasnice, Electrocasnice, Masini de Spalat, Vitrine Frigorifice, Hote, Combine Frigorifice, Electric, Aparate Frigorifice, Aragaze, Plite Incorporabile, Cuptoare Incorporabile, Incorporabile, Congelatoare Verticale, Frigidere cu O Usa, Frigidere cu Doua Usi, Aragaze 50 X 60 Cm, Masini de Spalat cu Lcd, Aragaze 60 X 60 Cm, Masini de Spalat cu Led, Congelatoare Orizontale, Aragaze 50 X 50 Cm
Arctic SA apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

20 mai 2016

Am achizitionat o masina de spalat Beko de o luna de zile,nefunctionala.Am facut sesizare si au venit reprezentatii lor de doua ori dar degeaba.Astazi am facut sesizare si la EMAG de unde am cumparato.Cei de la service sunt imposibili de indolenti.Cumparati de la alta firma sa nu patiti la fel!!!!!!!

Dezastru

16 ianuarie 2016

Combină frigorifică cumpărată de 1 an condens pe tot exteriorul iar ca service sunt praf iar noi continuăm să cumpărăm ca fraierii singura soluţie opc sau daţi în judecată să plătească până o să le sară capacele arctic neserioşi

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am achizitionat si eu un aragaz arctic , regret toata viata , deja mi sa stricat de doua ori . Am dat telefon la reprezentanta si m-a programat pe marti 24 11 2015 , mi-am luat liber de la sevici si am asteptat , am asteptat dar surpriza ... nu a venit nimeni ! Oare mie cine imi plateste ziua de munca ? Sunt o firma neserioasa si cu produse de o calitate proasta .

cu mai mult de 6 luni în urmă

personalul angajat de la departamentele telefonice sunt iresponsabile, incompetente

Bogdan-Ionut Grosu

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am luat legatura cu o casa de avocatura si merg in instanta cu ei. Alti bani, alta distractie!! Nu cumparati de la IDEAL TECH SRL. Luati in seama aceste avertismente pentru ca oamenii nu le scriu degeaba si documentati-va inainte. Eu nu am facut asta si acum trebuie sa ma judec cu ei nu stiu cat tip de acum in colo pentru recuperarea prejudiciului!!!!!

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Arctic SA!

Cunoşti firma Arctic SA? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Call Center Vodafone
PRIMIRE

0372.015.111


  Call Center Romtelecom
  RELAŢII CU PUBLICUL

  0245.605.111


   Creează un website pentru afacerea ta
   Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
   Găzduire de incredere

   Firme similare în apropiere

   1. Str. 13 Decembrie Nr. 1
    135200  Găeşti
   2. Str. 13 Decembrie Nr. 124
    135200  Găeşti
   3. 13 Decembrie Nr. 58
    135200  Găeşti
   4. Strada 13 Decembrie
    135200  Găeşti
   5. Strada Cuza Voda Bl.43, Sc.B3, Parter
    135200  Găeşti
   6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere