Arctic SA, Găeşti

Adresă:
Str. 13 Decembrie Nr. 210
Localitate:
135200 Găeşti
Judeţ:
Dâmboviţa
Telefon:
0245.605.111
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Arctic este o poveste 100% romaneasca, facand parte din inima romanilor de peste 40 de ani. Arctic se poate identifica cu o serie de valori asociate romanilor: familie, incredere, optimism, ambitie, consecventa, maturitate, experienta. Compania Arctic s-a nascut, a crescut si s-a maturizat intelegand care sunt dorintele si nevoile consumatorilor sai.

Profil lung
Pana in anii '90 Arctic a fost marca reprezentativa a romanilor, a reusit sa faca fata cu succes privatizarii, pentru ca mai tarziu sa devina parte a unei companii de renume, grupul Arçelik. Evolutia si insemnatatea brandului Arctic s-au conturat si s-au consolidat de-a lungul anilor, fiind o prezenta constanta in viata si casele romanilor.

Păreri

Kelemen Laura
3 Stele

Arctic

, 4 ianuarie 2010

Am cumparat destul de multe produse de la Arctic. Imi place linia Beko si influeanta pe care a adus-o producatorului roman. Imi place si ideea de garantie mai mare decat la ceilalti producatori.

serghei13
4 Stele

arctic

, 3 ianuarie 2010

Am 2 lazi frorifice de la arctic care fac fata cu brio la nevoile mele.Dupa10 ani una a inceput sa scoata zgomote ciudate dar inca mai merg.Bunicele.

Alexxx
5 Stele

Arctic

, 31 decembrie 2009

Foarte multi ani am avut un frigider Arctic care mergea impecabil. In prezent am un aragaz Arctic si sunt foarte multuit de el, iar pretul a fost unul destul de mic.

Cenuse Loredana
4 Stele

ARCTIC

, 30 decembrie 2009

sincer,mama mea are si acum un frigider Arctic,de foarte multi ani.nu i s-a stricat nici macar o data in tot acest timp si este un frigider simplu,micut.a mai ruginit el pe ici,pe colo,dar in rest...nici o problema!

paliuca10
5 Stele

arctic

, 30 decembrie 2009

arctic este unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice, sunt produse la noi deci sunt autentice, am un frigider de 7 ani si merge incontinuu.

Voda Valentin
2 Stele

Arctic Gaesti

, 26 decembrie 2009

Mai mult de 2 Stele nu pot sa dau firmei Arctic...Calitatea produselor de la aceasta firma a scazut considerabil. Dau si un exemplu : am cumparat acum 3 ani un aragaz de la Arctic.MARE greseala!Am avut o groaza de probleme cu el, am incercat sa apelez la serviciul cu clienti Arctic, nu m-au ajutat cu absolut nimic si de atunci mi-am cumparat alt aragaz, de la alta firma. Imi pare rau de Arctic, mai ales ca inca posed un frigider de prin 1970, de la Arctic, care inca merge destul de bine.

dobrea florin
4 Stele

arctic gaesti

, 24 decembrie 2009

din cate cunosc este singura firma romaneasca 100% care produce produse electronice. nu ca restul ce produc sub licente. o firma cunuoscuta la noi cat si peste hotarele tarii. stiu ca mai mult de 50% din productia lor este pentru export, asta demonstreaza aprecierea calitatii a firmei arctic de catre occidentali.Scrie o părere pentru Arctic SA!

Cunoşti firma Arctic SA? Împărtășește-ți experiența!