Arctic SA, Găeşti

19 Păreri
Arctic SA
Str. 13 Decembrie Nr. 210
135200 Găeşti
Dâmboviţa
Pagină verificată, ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Arctic este o poveste 100% romaneasca, facand parte din inima romanilor de peste 40 de ani. Arctic se poate identifica cu o serie de valori asociate romanilor: familie, incredere, optimism, ambitie, consecventa, maturitate, experienta. Compania Arctic s-a nascut, a crescut si s-a maturizat intelegand care sunt dorintele si nevoile consumatorilor sai.


  Profil lung
  Pana in anii '90 Arctic a fost marca reprezentativa a romanilor, a reusit sa faca fata cu succes privatizarii, pentru ca mai tarziu sa devina parte a unei companii de renume, grupul Arçelik. Evolutia si insemnatatea brandului Arctic s-au conturat si s-au consolidat de-a lungul anilor, fiind o prezenta constanta in viata si casele romanilor.
  Cuvinte cheie:
  Electronice, Electronice Si Electrocasnice, Electrocasnice, Masini de Spalat, Vitrine Frigorifice, Hote, Combine Frigorifice, Electric, Aparate Frigorifice, Aragaze, Plite Incorporabile, Cuptoare Incorporabile, Incorporabile, Congelatoare Verticale, Frigidere cu Doua Usi, Frigidere cu O Usa, Aragaze 50 X 50 Cm, Aragaze 50 X 60 Cm, Aragaze 60 X 60 Cm, Congelatoare Orizontale, Masini de Spalat cu Lcd, Masini de Spalat cu Led
  Publicaţi imagini

  Păreri

  Dezastru

  16 ianuarie 2016

  Combină frigorifică cumpărată de 1 an condens pe tot exteriorul iar ca service sunt praf iar noi continuăm să cumpărăm ca fraierii singura soluţie opc sau daţi în judecată să plătească până o să le sară capacele arctic neserioşi

  24 noiembrie 2015

  Am achizitionat si eu un aragaz arctic , regret toata viata , deja mi sa stricat de doua ori . Am dat telefon la reprezentanta si m-a programat pe marti 24 11 2015 , mi-am luat liber de la sevici si am asteptat , am asteptat dar surpriza ... nu a venit nimeni ! Oare mie cine imi plateste ziua de munca ? Sunt o firma neserioasa si cu produse de o calitate proasta .

  cu mai mult de 6 luni în urmă

  personalul angajat de la departamentele telefonice sunt iresponsabile, incompetente

  Bogdan-Ionut Grosu

  , cu mai mult de 6 luni în urmă

  Am luat legatura cu o casa de avocatura si merg in instanta cu ei. Alti bani, alta distractie!! Nu cumparati de la IDEAL TECH SRL. Luati in seama aceste avertismente pentru ca oamenii nu le scriu degeaba si documentati-va inainte. Eu nu am facut asta si acum trebuie sa ma judec cu ei nu stiu cat tip de acum in colo pentru recuperarea prejudiciului!!!!!

  Bogdan-Ionut Grosu

  , cu mai mult de 6 luni în urmă

  Am facut cea mai proasta achizitie din viata mea in cea mai proasta combinatie. Produs Beko (aragaz), intermediar Arctic si comercializat de IDEALL TECH SRL. Am primit acest aparat nefunctional (suma 900 RON) si numeni nu vrea sa ma despagubeasca. PENTRU TOTI CEI CARE CITESC ACEST MESAJ, NU CUMPARATI PRODUSE DE LA FIRMA IDEAL TECH SRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acestia nu se ocupa doar cu comercializarea de produse, scopul lor este sa vand produse in stare proasta, nefuncionale. Iar daca nu vedeti, descoperiti asta de la bun inceput V-ATI ARS!!! Asta am patit eu!

  mai multe păreri

  Scrie o părere pentru Arctic SA!

  Cunoşti firma Arctic SA? Împărtășește-ți experiența!

  Persoane de contact

  Call Center Vodafone
  PRIMIRE

  0372.015.111


   Call Center Romtelecom
   RELAŢII CU PUBLICUL

   0245.605.111


    Creează un website pentru afacerea ta
    Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
    Găzduire de incredere