Arctic SA, Găeşti

Adresă:
Str. 13 Decembrie Nr. 210
Localitate:
135200 Găeşti
Judeţ:
Dâmboviţa
Telefon:
0245.605.111
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Pagină verificată
        , Ultima actualizare acum 4 luniPagină verificată - Ultima actualizare acum 4 luni | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Arctic este o poveste 100% romaneasca, facand parte din inima romanilor de peste 40 de ani. Arctic se poate identifica cu o serie de valori asociate romanilor: familie, incredere, optimism, ambitie, consecventa, maturitate, experienta. Compania Arctic s-a nascut, a crescut si s-a maturizat intelegand care sunt dorintele si nevoile consumatorilor sai.

Adăugaţi imagini
Profil lung
Pana in anii '90 Arctic a fost marca reprezentativa a romanilor, a reusit sa faca fata cu succes privatizarii, pentru ca mai tarziu sa devina parte a unei companii de renume, grupul Arçelik. Evolutia si insemnatatea brandului Arctic s-au conturat si s-au consolidat de-a lungul anilor, fiind o prezenta constanta in viata si casele romanilor.

Cuvinte cheie:

Electronice, Electrocasnice, Masini de Spalat, Vitrine Frigorifice, Hote, Combine Frigorifice, Aparate Frigorifice, Aragaze, Plite Incorporabile, Cuptoare Incorporabile, Incorporabile, Congelatoare Verticale, Frigidere cu Doua Usi, Frigidere cu O Usa, Aragaze 50 X 50 Cm, Aragaze 50 X 60 Cm, Masini de Spalat cu Lcd, Masini de Spalat cu Led, Aragaze 60 X 60 Cm, Congelatoare Orizontale

Persoane de contact

Call Center Vodafone - PRIMIRE

Telefon:
0372.015.111

  Call Center Romtelecom - RELAŢII CU PUBLICUL

  Telefon:
  0245.605.111

   Păreri

   1 Stele

   NU RECOMAND

   21 iulie 2015

   Nu recomand sa cumparati aparate beko/artic,am stat 2 sapt pentru instalarea a 2 aere conditionat.Intr-un final au fost montate numai ca unul in dreptul ferestrei de pe balcan care nu se mai putea deschide iar celalalt la 8 cm de perete.Dupa mari insistente au venit sa remedieze probleme create numai ca la unul din ele s-a intrerupt traseul frigorifer si s-a pierdut freonul si azi se fac 19 zile de cand ii tot contactez sa vina sa vada ce se intampla cu produsul. NU RECOMAND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   1 Stele

   11 iunie 2015

   Produse de cele mai slaba calitate dealtfel ca si serviciile de reparatii si inlocuire a componentelor care cedau imediat ce ies din garantie !

   1 Stele

   EVALUARE MINUS TREI STELA

   16 martie 2015

   AM CMPARAT UN FRIGIDER ARTIC IN DECEMBRIE 2014 SI AM AVUT SURPRIZA NEPLACUTA SA CONSTAT CA A FST DEFECT. DE ATUNCI L-AM REPARAT DE TREI ORI,FIIND IN GARANTIE. PROBLEMA ESTE CA TR. SA TE PROGRAMEZI SI SA ASTEPTI CHIAR SI O SAPT .CA SA VINA REPREZENTANTUL FIRMEI SA VADA CE ARE . MI SE PARE CORECT CA DUPA ATATEA REPARATII SA FIE SCHIMBAT,DAR CU CINE SA DISCUTI. MAGAZINUL DE UNDE L-AM CUPARAT MA TRIMITA LA SERVICE IAR SERVICE-UL MI-L REPARA CA SA AIBA MAI ZEZITE O LUNA . IMI VINE SA-L URC INTR-O MASINA SI SA-L DUC LA POARTA FABRICII ! DECI CAM ASA STA TREABA CU FRIGIDERE ARTIC. LUATI AMINTE NU MAI CUMPARATI FARA SA LE PROBATI IN MAGAZIN .TR.VERIFICAT DACA RACESTE NU DACA MERGE MOTORUL. OARE DE CATE ORI VA TREBUI SA-L MAI REPAR SI CATA MANCARE SA MAI ARUNC PANA SA FIE SCHIMBATACEST STIFT DE PRODUS ARTIC!!!! VA DATI SEAMA SI CAT CONSUM NERVOS !!!! DAR ASTA NU MAI CONTEAZA !!!!!

   Kelemen Laura
   3 Stele

   Arctic

   , 4 ianuarie 2010

   Am cumparat destul de multe produse de la Arctic. Imi place linia Beko si influeanta pe care a adus-o producatorului roman. Imi place si ideea de garantie mai mare decat la ceilalti producatori.

   Comentariu

   6 martie 2015

   Foarta buna calitate si foarte bune servici am cumparat multe produse artic ,,domnul Marian sergeev care lucreaza acolo un domn care pune mult suflet in servici si cele mai bune frigidere sunt de la firma Artic cu stima si respect va multumesc

   serghei13
   4 Stele

   arctic

   , 3 ianuarie 2010

   Am 2 lazi frorifice de la arctic care fac fata cu brio la nevoile mele.Dupa10 ani una a inceput sa scoata zgomote ciudate dar inca mai merg.Bunicele.

   mai multe păreri

   Scrie o părere pentru Arctic SA!

   Cunoşti firma Arctic SA? Împărtășește-ți experiența!