Arctic SA, Găeşti

Denumire:
Arctic SA
Adresă:
Str. 13 Decembrie Nr. 210
Localitate:
135200 Găeşti
Judeţ:
Dâmboviţa
Telefon:
0245.605.111
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Pagină verificată
        , Ultima actualizare acum o lună Pagină verificată - Ultima actualizare acum o lună | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Arctic este o poveste 100% romaneasca, facand parte din inima romanilor de peste 40 de ani. Arctic se poate identifica cu o serie de valori asociate romanilor: familie, incredere, optimism, ambitie, consecventa, maturitate, experienta. Compania Arctic s-a nascut, a crescut si s-a maturizat intelegand care sunt dorintele si nevoile consumatorilor sai.

Publicaţi imagini

Profil lung
Pana in anii '90 Arctic a fost marca reprezentativa a romanilor, a reusit sa faca fata cu succes privatizarii, pentru ca mai tarziu sa devina parte a unei companii de renume, grupul Arçelik. Evolutia si insemnatatea brandului Arctic s-au conturat si s-au consolidat de-a lungul anilor, fiind o prezenta constanta in viata si casele romanilor.

Cuvinte cheie:

Electric, Electronice, Electronice Si Electrocasnice, Electrocasnice, Masini de Spalat, Vitrine Frigorifice, Hote, Combine Frigorifice, Aparate Frigorifice, Aragaze, Plite Incorporabile, Cuptoare Incorporabile, Incorporabile, Congelatoare Verticale, Frigidere cu Doua Usi, Frigidere cu O Usa, Congelatoare Orizontale, Aragaze 60 X 60 Cm, Masini de Spalat cu Led, Aragaze 50 X 60 Cm, Aragaze 50 X 50 Cm, Masini de Spalat cu Lcd

Persoane de contact

Call Center Vodafone - PRIMIRE

Telefon:
0372.015.111

  Call Center Romtelecom - RELAŢII CU PUBLICUL

  Telefon:
  0245.605.111

   Păreri

   1 Stele

   24 noiembrie 2015

   Am achizitionat si eu un aragaz arctic , regret toata viata , deja mi sa stricat de doua ori . Am dat telefon la reprezentanta si m-a programat pe marti 24 11 2015 , mi-am luat liber de la sevici si am asteptat , am asteptat dar surpriza ... nu a venit nimeni ! Oare mie cine imi plateste ziua de munca ? Sunt o firma neserioasa si cu produse de o calitate proasta .

   1 Stele

   28 octombrie 2015

   personalul angajat de la departamentele telefonice sunt iresponsabile, incompetente

   Bogdan-Ionut Grosu
   1 Stele

   , 9 octombrie 2015

   Am luat legatura cu o casa de avocatura si merg in instanta cu ei. Alti bani, alta distractie!! Nu cumparati de la IDEAL TECH SRL. Luati in seama aceste avertismente pentru ca oamenii nu le scriu degeaba si documentati-va inainte. Eu nu am facut asta si acum trebuie sa ma judec cu ei nu stiu cat tip de acum in colo pentru recuperarea prejudiciului!!!!!

   Bogdan-Ionut Grosu
   1 Stele

   , 9 octombrie 2015

   Am facut cea mai proasta achizitie din viata mea in cea mai proasta combinatie. Produs Beko (aragaz), intermediar Arctic si comercializat de IDEALL TECH SRL. Am primit acest aparat nefunctional (suma 900 RON) si numeni nu vrea sa ma despagubeasca. PENTRU TOTI CEI CARE CITESC ACEST MESAJ, NU CUMPARATI PRODUSE DE LA FIRMA IDEAL TECH SRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acestia nu se ocupa doar cu comercializarea de produse, scopul lor este sa vand produse in stare proasta, nefuncionale. Iar daca nu vedeti, descoperiti asta de la bun inceput V-ATI ARS!!! Asta am patit eu!

   1 Stele

   5 septembrie 2015

   Firma de cea ma joasa speta!..Sevicii de doua parale.Locuim in NZ de 15 ani,am fost acasa si am luat un aragaz pt mama..unul din ochiuri nu ardea,am sunat la numarul care scria pe garantie ..zile la rand si nimeni nu raspundea,am mers la magazinul de la care l am cumparat..care mi au zis ca nu e problema lor si sa sun la fabrica.Le am aratat ca de fapt prin protectia consumatorului sunt responsabili ca au vandut ceva care nu merge..pana la urma au sunat ei la fabrica..si urmau ca in cateva zile sa ne sune inapoi si sa rezolve problema.Din pacate concediul nostru s a terminat si ei tot n au sunat.In NZ am cumparat pt mama o percehe de pantofi de sport...care dupa vre o 6 luni s au descusut..i am dus inapoi..nici macar n am avut chitanta..le am aratat pe extrasul de cont tranzactia..mi au dat alti pantofi noi..pe loc..fara stress fara ...cearta.O firma care se respecta ,isi respecta clientii/consumatorii si raspunde pentru produsele si serviciile care le ofera.Din pacate firma de aragaze din Gaiesti nu e una di ele ...si nu o recomand nimanui.

   mai multe păreri

   Scrie o părere pentru Arctic SA!

   Cunoşti firma Arctic SA? Împărtășește-ți experiența!