Arctic SA, Găeşti

Denumire:
Arctic SA
Adresă:
Str. 13 Decembrie Nr. 210
Localitate:
135200 Găeşti
Judeţ:
Dâmboviţa
Telefon:
0245.605.111
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Pagină verificată
        , Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmăPagină verificată - Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Arctic este o poveste 100% romaneasca, facand parte din inima romanilor de peste 40 de ani. Arctic se poate identifica cu o serie de valori asociate romanilor: familie, incredere, optimism, ambitie, consecventa, maturitate, experienta. Compania Arctic s-a nascut, a crescut si s-a maturizat intelegand care sunt dorintele si nevoile consumatorilor sai.

Publicaţi imagini
Profil lung
Pana in anii '90 Arctic a fost marca reprezentativa a romanilor, a reusit sa faca fata cu succes privatizarii, pentru ca mai tarziu sa devina parte a unei companii de renume, grupul Arçelik. Evolutia si insemnatatea brandului Arctic s-au conturat si s-au consolidat de-a lungul anilor, fiind o prezenta constanta in viata si casele romanilor.

Cuvinte cheie:

Electronice, Electrocasnice, Masini de Spalat, Vitrine Frigorifice, Hote, Combine Frigorifice, Aparate Frigorifice, Aragaze, Plite Incorporabile, Cuptoare Incorporabile, Incorporabile, Congelatoare Verticale, Frigidere cu O Usa, Frigidere cu Doua Usi, Aragaze 50 X 50 Cm, Congelatoare Orizontale, Masini de Spalat cu Lcd, Aragaze 50 X 60 Cm, Aragaze 60 X 60 Cm, Masini de Spalat cu Led

Persoane de contact

Call Center Vodafone - PRIMIRE

Telefon:
0372.015.111

  Call Center Romtelecom - RELAŢII CU PUBLICUL

  Telefon:
  0245.605.111

   Păreri

   1 Stele

   5 septembrie 2015

   Firma de cea ma joasa speta!..Sevicii de doua parale.Locuim in NZ de 15 ani,am fost acasa si am luat un aragaz pt mama..unul din ochiuri nu ardea,am sunat la numarul care scria pe garantie ..zile la rand si nimeni nu raspundea,am mers la magazinul de la care l am cumparat..care mi au zis ca nu e problema lor si sa sun la fabrica.Le am aratat ca de fapt prin protectia consumatorului sunt responsabili ca au vandut ceva care nu merge..pana la urma au sunat ei la fabrica..si urmau ca in cateva zile sa ne sune inapoi si sa rezolve problema.Din pacate concediul nostru s a terminat si ei tot n au sunat.In NZ am cumparat pt mama o percehe de pantofi de sport...care dupa vre o 6 luni s au descusut..i am dus inapoi..nici macar n am avut chitanta..le am aratat pe extrasul de cont tranzactia..mi au dat alti pantofi noi..pe loc..fara stress fara ...cearta.O firma care se respecta ,isi respecta clientii/consumatorii si raspunde pentru produsele si serviciile care le ofera.Din pacate firma de aragaze din Gaiesti nu e una di ele ...si nu o recomand nimanui.

   1 Stele

   19 august 2015

   O părere proasta rău de tot .Am cumpărat un frigider beko care nu funcţionează .au venit de 4 ori sa îl repare şi tot nu funcţionează. Am dat 1500 lei pe el . Azi 19 .08.2015 încă nu au venit sa rezolve . Pe data de 24 05 2015 am cumpărat frigiderul. O sa îi fac de ras peste tot inclusiv la tv .

   Comentariu

   31 august 2015

   OPC-UL AR TREBUI SESIZAT, IN SUA, EXISTA ZECI DE COMITETE, ASOCIATII SI COMITETE CE SE OCUPA DE GRUPURI DE OAMENI NEMULTUMITI PE DIVERSE PROBLEME SI CARE NU AU TIMP SA STEA ZILNIC PE TELEFON SI E-MAIL SAU SA RECLAME, SE UNESC MAI MULTI, ALEG O PERSOANA CARE ARE TIMP SI SE PRICEPE SA ACTIONEZE...LA NOI OPC-UL A INCEPUT SA FUNCTIONEZE CA INTERFATA INTRE OFERTA DE SERVICII SI PARTICULAR, ADRESATI-VA!!!!

   1 Stele

   NU RECOMAND

   21 iulie 2015

   Nu recomand sa cumparati aparate beko/artic,am stat 2 sapt pentru instalarea a 2 aere conditionat.Intr-un final au fost montate numai ca unul in dreptul ferestrei de pe balcan care nu se mai putea deschide iar celalalt la 8 cm de perete.Dupa mari insistente au venit sa remedieze probleme create numai ca la unul din ele s-a intrerupt traseul frigorifer si s-a pierdut freonul si azi se fac 19 zile de cand ii tot contactez sa vina sa vada ce se intampla cu produsul. NU RECOMAND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Comentariu

   de 19 august 2015

   Ordinarii ce sunt .Am cumpărat un frigider beko care nu funcţionează. şi din luna mai 2015 ei vin săptămânal sa îl repare ...aşa ceva ...o sa îi dau în judecata .

   1 Stele

   11 iunie 2015

   Produse de cele mai slaba calitate dealtfel ca si serviciile de reparatii si inlocuire a componentelor care cedau imediat ce ies din garantie !

   1 Stele

   EVALUARE MINUS TREI STELA

   cu mai mult de 6 luni în urmă

   AM CMPARAT UN FRIGIDER ARTIC IN DECEMBRIE 2014 SI AM AVUT SURPRIZA NEPLACUTA SA CONSTAT CA A FST DEFECT. DE ATUNCI L-AM REPARAT DE TREI ORI,FIIND IN GARANTIE. PROBLEMA ESTE CA TR. SA TE PROGRAMEZI SI SA ASTEPTI CHIAR SI O SAPT .CA SA VINA REPREZENTANTUL FIRMEI SA VADA CE ARE . MI SE PARE CORECT CA DUPA ATATEA REPARATII SA FIE SCHIMBAT,DAR CU CINE SA DISCUTI. MAGAZINUL DE UNDE L-AM CUPARAT MA TRIMITA LA SERVICE IAR SERVICE-UL MI-L REPARA CA SA AIBA MAI ZEZITE O LUNA . IMI VINE SA-L URC INTR-O MASINA SI SA-L DUC LA POARTA FABRICII ! DECI CAM ASA STA TREABA CU FRIGIDERE ARTIC. LUATI AMINTE NU MAI CUMPARATI FARA SA LE PROBATI IN MAGAZIN .TR.VERIFICAT DACA RACESTE NU DACA MERGE MOTORUL. OARE DE CATE ORI VA TREBUI SA-L MAI REPAR SI CATA MANCARE SA MAI ARUNC PANA SA FIE SCHIMBATACEST STIFT DE PRODUS ARTIC!!!! VA DATI SEAMA SI CAT CONSUM NERVOS !!!! DAR ASTA NU MAI CONTEAZA !!!!!

   mai multe păreri

   Scrie o părere pentru Arctic SA!

   Cunoşti firma Arctic SA? Împărtășește-ți experiența!