SC Gama Prestimpex SRL, Focşani

SC Gama Prestimpex SRL
Focsani Strada Capitan Cretu Florin Nr.4
620175 Focşani
Vrancea
0766215842 0723578750
0337407548
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

centrale termice cu pompe de caldura va ofera caldura de 4 ori mai ieftin pentru casa dvs.


Profil lung
Subsemnatul, inginer George Mardare, am înfiinţat firma Gama Prestimpex SRL în anul 1994, deşi preocupările mele în domeniul pompelor de căldură sunt inca din perioada anilor 1984-1986.
Principiul de functionare al pompelor de caldura este acelasi cu al oricarei masini frigorifice dar inversat, in sensul ca daca in cazul frigiderului vaporizatorul se afla in frigider si condensatorul in spatele frigiderului, in cazul pompelor termice, caldura condensatorului este transferata sistemului de incalzire in timp ce temperatura scazuta a vaporizatorului nu este folosita pe timp de iarna. In schimb, temperatura scazuta obtinuta in vaporizator poate fi folosita pe timp de vara pentru climatizarea cladirilor, in felul acesta pompa de caldura poate fi folosita atat pentru caldura cat si pentru climatizare. Producatorii de pompe de caldura chiar indica folosirea climatizarii pe timp de vara pentru ca prin climatizare se introduce in pamant caldura preluata de pompa din cladiri, aceasta inmagazinandu-se pentru iarna cu consecinta cresterii eficientei pompei de caldura.
Comparativ, daca se calculeaza costurile de instalare necesare unei pompe de caldura care functioneaza atat pe incalzire cat si pe climatizare atunci aceste costuri sunt comparabile cu cele necesare pentru instalarea unei centrale termice performante si a unui chiller pentru incalzirea apei calde menajere plus o instalatie de conditionare pentru perioada de vara.
Cuvinte cheie:
Centrale termice, Radiatoare, Pompe de Caldura, Calorifere, Incalzire In Pardoseala, Ventiloconvectoare, Incalzire Ieftina, Solutii de Incalzire, Centraline, Pompe termice
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Gama Prestimpex SRL!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere