Umo Serv S.r.l, Focşani

Adresă:
Str. Vlahuţă Alexandru Nr. 19 Bl. 19 Et Parter Ap. 3
Localitate:
620160 Focşani
Judeţ:
Vrancea
Mobil:
0728/409.409
Fax:
0237/217.482
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

UMO Serv este o companie specializată care oferă servicii de pază umană şi securitate electronică, cu personal calificat şi bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranţă în condiţii deosebite de profesionalism, fiind fondată în 1993 la Focşani.

În prezent compania îşi desfăşoară serviciile de securitate atât în judeţul Vrancea, cât şi în Bucureşti şi alte zone din ţară, pentru că se implică cu atenţie în fiecare activitate şi angajamentul pentru fiecare obiectiv o situează la nivelul serviciilor de cea mai bună calitate.

Gama serviciilor cuprinde: pază umană pentru obiective, bunuri sau valori şi asigurarea ordinii, achiziţionarea şi instalarea sistemelor de securitate (antiefracţie, antiincendiu, supraveghere video, control acces, automatizări), monitorizare şi intervenţie rapidă înarmată, transportul valorilor, cursuri de atestare profesională şi gardă de corp.

Păreri

Magazin articole casnice
5 Stele

SERVICII DE INSTALARE EXCELENTE

27 septembrie 2014

ECHIPA TEHNICA A LUCRAT EXCELENT LA MINE IN MAGAZIN,II RECOMAND CU CALDURA! FOARTE BUNI...

Roman Mariana
5 Stele

securitate

13 mai 2014

Cele mai bune servicii de interventie rapida. Baietii sunt foarte bine instruiti.

emiliano
5 Stele

interventie umo

8 mai 2014

Sunt de cativa ani si voi ramane in continuare clientul vostru pe tehnic si interventie rapida!!!!!
Tags: #paza umo#interventie umo#sisteme alarma umoScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

fost angajat
2 Stele

Umo

5 mai 2014

Eu am lucrat la aceasta societate si nu am fost tratat ca un sclav.Am fost tratat cu respect atat de sefi cat si de colegi.Probabil tu aveai alte asteptari fata de pozitia in care te aflai.

Valy 25
4 Stele

Foarte bine

17 aprilie 2014

Servicii excelente,personal instruit,autoturisme de interventie de calibru. Voi fi si in continuare clientul vostru!
Tags: #Paza Focsani#sisteme de alarma FocsaniScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

gelu.rusu
5 Stele

prietenie

31 octombrie 2012

so high! bye bye!

ady_v
1 Stele

de ce?

, 3 mai 2012

Parerea? foarte proasta....Nu inteleg de ce va purtati cu angajati ca si cum ar fii niste sclavi...Scrie o părere pentru Umo Serv S.r.l!

Cunoşti firma Umo Serv S.r.l? Împărtășește-ți experiența!


Produse

Paza-obiective-si-bunuri
Pază obiective, bunuri şi valori
Asigurăm personal calificat, echipament şi logistică specifice fiecărui obiectiv în parte. Pentru atingerea unei bune performanţe, agenţii sunt antrenaţi, bine pregătiţi şi dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară.
Detalii despre produs
Sisteme-electronice
Sisteme electronice de securitate
Sistemele electronice de alarmare furnizate şi instalate de către firma noastră sunt de cea mai bună calitate, promovăm sistemele nou apărute pe piaţa de profil pentru a oferi un grad sporit de protecţie.
Detalii despre produs
Monitorizare-Interventie
Monitorizare şi intervenţie rapidă
Monitorizăm prin dispecerat propriu sistemele de securitate şi intervenim rapid pentru rezolvarea problemelor de securitate. In caz de necesitate echipajele se deplasează în cel mai scurt timp la obiectivele aflate sub pază sau protejate cu sisteme de alarmare.
Detalii despre produs
Transport-Valori
Transportul valorilor
Se efectuează la standardele impuse de legislaţia în vigoare, fiind folosite autoturisme de ultima generaţie dotate conform cerinţelor actuale în domeniu. Echipajul este specializat pentru acest gen de activităţi, agenţii care execută transportul valorilor find dotaţi corespunzător
Detalii despre produs
Cursuri-atestare
Cursuri atestare profesională
Susţinem cursuri în meseria de agent de securitate, cursuri obligatorii atât pentru personalul societăţilor de pază, cât şi pentru agenţii economici care execută paza cu personal propriu. Personalul pregătit de către instructorii noştri este în permanenţă antrenat să execute cele mai
Detalii despre produs
Garda-de-corp
Gardă de corp
Deţinem personal specializat pentru acest segment de activitate, pregătit şi instruit pentru cele mai dificile situaţii. Asigurăm protecţia pentru persoane fizice - discretă sau la vedere - în diverse situaţii sau pentru persoane juridice şi oferim confidenţialitatea deplasărilor,
Detalii despre produs
Sisteme-antiincendiu
Sisteme de detectie şi stingere incendiu
Oferim o gamă completă de servicii în domeniul proiectării, instalării, testării şi întreţinerii sistemelor electronice de alarmare şi alertare în caz de incendiu, precum şi a sistemelor de limitare şi stingere a incendiilor.
Detalii despre produs
Monitorizare-prin-GPS
Sisteme de monitorizare prin GPS
UMO Serv oferă ca soluţie modernă de securitate serviciul de monitorizare prin GPS. Acest dispozitiv de urmărire oferă numeroase avantaje, îndeosebi pentru firmele ce deţin flote de maşini sau ca protecţie împotriva furturilor auto. Sistemul de monitorizare prin GPS genereaza rapoarte
Detalii despre produs
Protectie-perimetrala
Protecţia perimetrală
O modalitate modernă şi eficientă de protecţie şi securizare împotriva tentativelor de efracţie, în special asigurată pentru suprafeţe mari sau deschise, este protecţia perimetrală. Acest sistem de securitate este instalat la nivelul solului sau deasupra acestuia pînă la înălţimea
Detalii despre produs