Soft Consulting, Floreşti

Denumire:
Soft Consulting
Adresă:
Strada Gheorghe Doja 4A
Localitate:
407280 Floreşti
Judeţ:
Cluj
Telefon:
02.64-444.901
Fax:
0264-444.901
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

In 2007 se infiinteaza Sc Soft Consulting Solutions SRL la Cluj-Napoca, societate care preia activitatea de implementare si intretinere a grupului. Serviciile, din cauza conexiunilor de internet tot mai fiabile incep sa se mute de la sediul beneficiarilor pe suportul on-line prin internet, astfel de la sfarsitul anului 2008 societatea inchiriaza aplicatia NTR Support pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite. In 1 martie 2009 se lanseaza www.service-winmentor.ro, cel mai complet portal din tara dedicat aplicatiei WinMENTOR, un site de lucru actualizat in permanenta, orientat spre buna informare a clientului. Portalul promoveaza cu succes atat serviciile firmei cat si serviciile de dezvoltare la comanda (aplicatii "add-on"). Activitatea comerciala coloreaza paleta aplicatiilor distribuite prin solutii de SFA pentru agenti, aplicatii legislative, business intelligence, solutii avantajoase pentru segmentul Horeca.

Publicaţi imagini
Profil lung
4 septembrie 1997 consideram momentul de debut al activitatii care in scurt timp a capatat denumirea comercial-publicitara "Soft Consulting". Practic este momentul primei vanzari-implementari de software economic, beneficiarul fiind o doamna contabila din localitatea Huedin, judetul Cluj. Anii 1998-1999 activitatea functioneaza pe o autorizatie de PF Hám Péter, avand la baza distributia mai multor aplicatii financiar-contabile: Neomanager, Hamorsoft, CompAs, IM Soft, Alfasoft sau Manager 2.0. In vara anului 1999 incepe distributia sistemului WinMENTOR, o aplicatie aflata si ea la debut de cariera.
O prima participare la expozitia de informatica organizata la Cluj-Napoca de Expo Transilvania SA aduce succesul comercial a mai multor contracte incheiate, impune formarea unei echipe de consultanta. Activitatea crescuta capata forma juridica a unei societati comerciale, Sc Economic Soft Consulting SRL in anul 2000, iar in privinta sistemelor informatice alegerea beneficiarilor cade din ce in ce mai des pe aplicatia WinMENTOR, in defavoarea distributiei altor sisteme ca Procont, Capital, Neomanager, CompAs, Platphorma, Ciel, WizCount, precum si o serie de alte aplicatii distribuite "la alegerea clientului" la ora respectiva. Performantele bune in privinta distributiei WinMENTOR in anii 2000-2003 situeaza Soft Consulting in topul distribuitorilor acestui sistem la nivel national, aplicatia implementandu-se pentru prima oara pe retele mari de calculatoare la Sc Fundy SRL (actuala Perfetti Van Melle SRL) in anul 2000, urmand ca in 2002 sa se implementeze WinMENTOR la grupul Profi Center pe 100 de statii de lucru din tara.
Activitatea de consultanta in anii 2002-2007 intermediaza cateva licente de SAP, Navision (Microsoft Dynamics NAV), Ancora sau Charisma si implementeaza sistemul As2000 la cativa beneficiari.

Cuvinte cheie:

Consultanta, Studii de Fezabilitate, Dezvoltare Software, Cursuri de Formare Profesionala, Implementare sisteme Informatice, Realizari Pagini web, Dezvoltare Software Economic, Intretinere sisteme Informatice, Intretinere Solutii Tehnice

Localităţi servite

Cluj, Mures, Alba, Maramures, Bihor, Satu Mare, Hunedoara, Sibiu, Harghita, Salaj, Bistrita

Persoane de contact

Sorina Tritean - VÂNZĂRI

E-mail
Trimitere mesaj
Celular:
0752-30.60.86

  Păreri

  Fii primul care scrie o părere despre Soft Consulting!

  Împărtășește-ți experiența!

  Produse

  WinMENTOR
  WinMENTOR - sistem integrat de managementUn sistem integrat de contabilitate, gestiune si management pentru toate tipurile de activitate: productie, retail, distributie, servicii...