Penny Market, Drăgăşani

Adresă:
Str. Tudor Vladmirescu Nr.338
Localitate:
245700 Drăgăşani
Judeţ:
Vâlcea
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Penny Market Romania este un lant de magazine german detinut de grupul Rewe. Comercializeaza produse alimentare si non-food, alimente de baza, conserve, bauturi, detergenti, etc.

Profil lung
Grupul REWE este prezent în România prin lanţurile de magazine Billa, Penny Market XXL şi Penny Market. Pe piaţa românească conceptul Penny Market a fost introdus cu succes în anul 2005. În acest moment compania REWE detine 127 de magazine Penny Market în România, şi 6 magazine Penny Market XXL. Magazinele Penny Market au o suprafaţă de 750 mp şi un sortiment de peste 1400 de articole (alimente de bază, conserve, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food), orientat în totalitate către nevoile, dorinţele şi sugestiile clienţilor.
Tot timpul, pe lângă sortimentul de bază se vor găsi şi oferte promoţionale, în cantităţi limitate, venite în completarea sortimentului standard. Acestea vor fi valabile câte o săptămână, în concordanţă cu pliantul din perioada respectivă, distribuit gratuit în casele clienţilor. Principiul Penny se bazează pe achiziţionarea de marfă din România, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă.
În anumite cazuri se va apela şi la furnizori străini, pentru câteva categorii de articole care nu se produc în România şi al căror raport calitate - preţ se potriveşte cu cerinţele clienţilor autohtoni.

Infomaţii detaliate despre firmă

Denumire oficială firmă
SC Rewe România SRL

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Penny Market!

Împărtășește-ți experiența!