Dapo, Dobroeşti

Denumire:
Dapo
Adresă:
Strada.Locotenent Moga 16
Localitate:
077085 Dobroeşti
Judeţ:
Ilfov
Telefon:
021 627 09 01
Fax:
021 627 09 11
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

S.C. Dapo Electric S.R.L. a fost infiintata in Octombrie 2004 cu capital integral roman.
Firma este specializata in distributia produselor electrice industriale, echipare tablouri electrice. S.C.
Dapo Electric S.R.L. este in masura sa ofere clientilor sai toata gama de materiale electrice, cabluri si conductori, trasee electrice, corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare, aparataj electric pentru distributie de joasa tensiune, control industrial, surse de lumina, ventilatie casnica si industriala, contoare de energie.

Publicaţi imagini

Profil lung
S.C. Dapo Electric S.R.L. ofera clientilor sai produse de calitate si un pachet de servicii care incep de la primul contact si includ de la consultanta la asistenta tehnica in toate fazele unui proiect, transportul materialelor in locatia dorita de beneficiar, precum si termene si conditii de plata avantajoase. Conducerea societatii este formata dintr-o echipa tanara, cu experienta in domeniu, dinamica si dornica sa promoveze firma in randul celor mai competitive societati in domeniu. Obiectiv Obiectivul nostru este oferirea unei game complete si variate de produse de calitate, prin intermediul unui personal competent si calificat.

Cuvinte cheie:

Control, Corpuri de Iluminat, Cabluri, Tablouri, Cablare, Masura, Accesorii Electrice, Transformatoare, Conductori, Grupuri Electrogene, Medie Tensiune, Cleme, Aparataj Industrial, Fise industriale, Aparataj de Uz Casnic, Surse pentru Iluminat, Accesorii Marcare

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Dapo!

Împărtășește-ți experiența!