Romstal - Deva

Romstal - Deva
Calea Zarandului 85
330182 Deva
Hunedoara
0372 875 370
0372.123.121
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Romstal si-a inceput activitatea in Bucuresti in anul 1994, avand sediul si spatiul de desfacere in incinta magazinului Unirea. Primele categorii de produse comercializate au fost radiatoare, centrale termice, pompe de circulatie, vase de expansiune si tubulatura din polipropilena. Inca din primul an s-a dezvoltat in forma incipienta conceptul de franciza prin deschiderea reprezentantei din Miercurea Ciuc.
In 1999 se deschide in Timisoara prima filiala Romstal. Se contureaza autonom conceptul de filiala si conceptul de reprezentanta.
Reteaua de reprezentante include 47 de puncte in intreaga tara.


Cuvinte cheie:
Centrale termice, Corpuri de Iluminat, Gresie, Instalatii termice, Faianta, Robineti, Obiecte sanitare, Calorifere, Boiler, Vase de Expansiune, Aparat de aer Conditionat, Corp de Iluminat de Interior, Calorifere Tip Panou din Otel, Instalatii Electrice, Pompe, Contoare, Cazi de Baie, Cabine de Dus, Mobilier de Baie, Clima, Rezervor, Seturi de Dus, Sisteme Incalzire In Pardoseala, Rezervor Wc, Cazan Combustibil Solid, Materiale Electrice pentru Instalatii, Instaletii sanitare, Corpuri Iluminat Tehnice, Cazan cu Arzator, Sisteme de Canalizare Pvc, Incalzire cu Agent Termic, Corp de Iluminat de Exterior, Chiuvete din Inox, Sisteme de Imbinare Plastic Ppr, Sisteme de Canalizare Rezervoare, Sisteme de Canalizare Sifoane, Corp de Iluminat Copii, Klima, Incalzire Convectiva cu apa Calda
Romstal - Deva apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Romstal - Deva!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Str C.A.Rosetti, Nr. 5
  330182  Deva
 2. Bd 22 Decembrie, Bl. A1
    Deva
 3. Bulevardul Decebal Bl.15, Parter
    Deva
 4. Bulevardul Decebal Bl.C, Parter
    Deva

 5.   Deva
 6. Calea Zarandului Nr.85
    Hunedoara
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere