Romstal - Deva

Denumire:
Romstal - Deva
Adresă:
Calea Zarandului 85
Localitate:
330182 Deva
Judeţ:
Hunedoara
Fax:
0372 875 370
Telefon:
0372.123.121
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Romstal si-a inceput activitatea in Bucuresti in anul 1994, avand sediul si spatiul de desfacere in incinta magazinului Unirea. Primele categorii de produse comercializate au fost radiatoare, centrale termice, pompe de circulatie, vase de expansiune si tubulatura din polipropilena. Inca din primul an s-a dezvoltat in forma incipienta conceptul de franciza prin deschiderea reprezentantei din Miercurea Ciuc.
In 1999 se deschide in Timisoara prima filiala Romstal. Se contureaza autonom conceptul de filiala si conceptul de reprezentanta.
Reteaua de reprezentante include 47 de puncte in intreaga tara.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Instalatii Electrice, Centrale termice, Gresie, Instalatii termice, Faianta, Pompe, Robineti, Corpuri de Iluminat, Obiecte sanitare, Contoare, Cazi de Baie, Clima, Mobilier de Baie, Cabina de Dus, Boiler, Vase de Expansiune, Rezervor, Calorifer, Aparat de aer Conditionat, Seturi de Dus, Sisteme Incalzire In Pardoseala, Rezervor Wc, Instaletii sanitare, Cazan Combustibil Solid, Materiale Electrice pentru Instalatii, Corpuri Iluminat Tehnice, Corp de Iluminat de Interior, Sisteme de Canalizare Sifoane, Cazan cu Arzator, Calorifere Otel Tip Panou, Sisteme de Imbinare Plastic Ppr, Sisteme de Canalizare Rezervoare, Corp de Iluminat de Exterior, Sisteme de Canalizare Pvc, Incalzire cu Agent Termic, Chiuvete din Inox, Incalzire Convectiva cu apa Calda, Corp de Iluminat Copii, Klima

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Romstal - Deva!

Împărtășește-ți experiența!