Enel Distributie Banat SA - Sucursala, Deva

Adresă:
Str. George Enescu 39
Localitate:
330020 Deva
Judeţ:
Hunedoara
*Acest sediu a fost semnalat ca fiind inactiv.

Păreri

zizi
1 Stele

bataie de joc

9 ianuarie 2014

mi-am depus actele ptr reinoirea contractului pe 22 noi 2013 si mi s-a spus ca in 2 sapt imi va veni prin posta contractul nou (am schimbat doar numele de familie) si nici in zi de azi nu am primit noul contract.i-am contactat si mi s-a raspuns plictisit sa mai astept ca au fost sarbatorile de iarna...eu am nevoie urgent de noul contract!!! RUSINE. RUSINE. RUSINE.
Tags: #bataie de joc

Andras Iosif
4 Stele

multumiri

, 28 noiembrie 2013

Va multumim pentru promptitudinea cu acre ati debransat sediul UDMR petrosani. Intr-adevar, consumul nostru de 1kwh pe luna putea duce ENEL la faliment, in timp ce garantia de 500 RON intre timp a produs mai multe dobanzi decat consumul nostru ope un an. FELICITARI! MAi bine cautati mismasurile momarlanesti cu consumatorii de aceeasi etnie , care au ramas la fel ca pe vremea IREH. Am int6arziat cu depunerea actelor pentru prelungirea contracctulu de furnizare, deoarece este o munca de sisif sa le obtii. RAIASCA BIROCRATIA capitalista. NOROC BUN!
Tags: #furnizare

roxana.m
3 Stele

Bataie de jos

26 august 2012

Doua saptamani sunt de cand aproape zilnic se opreste curentul. Numai azi, de 3 ori, si inca nu este gata ziua. In zadar am incercat sa sun pentru o explicatie, asta in cazul in care exista una. Daca am sta undeva in varf de munte, s-ar mai explica, dar eu una pentru un oras ca Deva, am pretentii mai mari de atat. Sunt foarte curioasa cat mai rezista laptopul, televizorul si celelalte n aparate conectate la curent
Tags: #pana curent#deva

Colceag Mirela
3 Stele

ENel

, 4 ianuarie 2010

Ma "lovesc" de ei prin natura serviciului.Locuitorii din zona lor de acoperire se plang mereu de caderi de tensiune electrica.
Tags: ## energie electrica# enel