Enel Distributie Banat SA - Sucursala, Deva

4 Păreri
Enel Distributie Banat SA - Sucursala
Strada George Enescu 39
330020 Deva
Hunedoara
*Acest sediu a fost semnalat ca fiind inactiv.

Firme similare în apropiere

 1. Calea Zarandului Nr. 166
  2700  Deva
 2. Str. Mihai Viteazu 12
    Deva
 3. STRADA SANTIERULUI 1
    Deva
 4. Dacia, 7/8
    Hunedoara
 5. Drum Dj 687, Nr. 2
  331130  Hunedoara
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere

Păreri

zizi
bataie de joc

cu mai mult de 6 luni în urmă

mi-am depus actele ptr reinoirea contractului pe 22 noi 2013 si mi s-a spus ca in 2 sapt imi va veni prin posta contractul nou (am schimbat doar numele de familie) si nici in zi de azi nu am primit noul contract.i-am contactat si mi s-a raspuns plictisit sa mai astept ca au fost sarbatorile de iarna...eu am nevoie urgent de noul contract!!! RUSINE. RUSINE. RUSINE.
#bataie de joc

Andras Iosif
multumiri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Va multumim pentru promptitudinea cu acre ati debransat sediul UDMR petrosani. Intr-adevar, consumul nostru de 1kwh pe luna putea duce ENEL la faliment, in timp ce garantia de 500 RON intre timp a produs mai multe dobanzi decat consumul nostru ope un an. FELICITARI! MAi bine cautati mismasurile momarlanesti cu consumatorii de aceeasi etnie , care au ramas la fel ca pe vremea IREH. Am int6arziat cu depunerea actelor pentru prelungirea contracctulu de furnizare, deoarece este o munca de sisif sa le obtii. RAIASCA BIROCRATIA capitalista. NOROC BUN!
#furnizare

roxana.m
Bataie de jos

cu mai mult de 6 luni în urmă

Doua saptamani sunt de cand aproape zilnic se opreste curentul. Numai azi, de 3 ori, si inca nu este gata ziua. In zadar am incercat sa sun pentru o explicatie, asta in cazul in care exista una. Daca am sta undeva in varf de munte, s-ar mai explica, dar eu una pentru un oras ca Deva, am pretentii mai mari de atat. Sunt foarte curioasa cat mai rezista laptopul, televizorul si celelalte n aparate conectate la curent
#pana curent#deva

Colceag Mirela
ENel

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Ma "lovesc" de ei prin natura serviciului.Locuitorii din zona lor de acoperire se plang mereu de caderi de tensiune electrica.
## energie electrica# enel


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere