SC Maryo Manybet SRL, Cumpăna

Adresă:
Strada Tractorului 2
Localitate:
907105 Cumpăna
Judeţ:
Constanţa
Telefon:
0241 739 034
Mobil:
0747295750
Mobil:
0723 157 161
Fax:
0241 739 034
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Pagină verificată
                , Ultima actualizare acum 5 luniPagină verificată - Ultima actualizare acum 5 luni | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Maryo Manybet SRL produce garduri din beton si stalpi folosind o tehnologie moderna care asigura o rezistenta la uzura foarte buna si rezistenta la inghet-dezghet repetat. Montajul gardurilor din beton se face de catre personal specializat si poate fi executat atat pe terenuri plane cat si in panta. Înfrumuseţaţi-vă spaţiile libere cu eleganta colecţie de pavaje, placaje pentru ziduri şi terase.
Piatra şi piesele de pavaj transformă peisajele obişnuite în peisaje de vis. Societatea noastra poate asigura contra cost si transportul produselor achizitionate de catre beneficiar in functie de masinile disponibile la momentul cererii si de locatia la care clientul doreste sa efectueze transportul.
La cererea clientilor societatea noastra poate asigura si montajul placilor de gard achizitionate. Montajul se va realiza in functie de echipele specializate disponibile, pretul montajului nefiind inclus in pretul produselor achizitionate de la societatea noastra.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Maryo Manybet SRL!

Împărtășește-ți experiența!