Rcs Rds Craiova Patria

Adresă:
Strada Alexandru Ioan Cuza Bl. M5
Localitate:
200398 Craiova
Judeţ:
Dolj
Telefon:
0351 400 414
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Păreri

Adrian_radu
5 Stele

Ce inseamna asta ?

6 august 2013

Buna ziua .As vrea si eu sa stiu ce inseamna neseriozitatea asta ? De cand se deconecteaza internetul de 3 ori pe zi in Craiova si astept vreo 5 ore sa revina ? Eu nu platesc aceste servicii ca sa nu am internetul valabil toata ziua . Este de la voi problema.In ultimul timp voi ati tot umblat la conexiune .Cand conexiunea mergea bine ,voi va gaseati sa umblati si sa taiati netul pentru cateva ore ? Ce inseamna asta ? bataie de joc ? Stiu sigur ca e de la voi deoarece nu eram eu singurul care nu avea net. Nu avea net un prieten de al meu care sta intr-un alt cartier .Eu zic sa incetati cu toate aceste opriri subite de internet,altfel ne gasim alt serviciu distribuitor mai bun .Va rog frumos ...Aveti cel mai rapid internet,si e pacat sa il stricati cu angajati incapabili. Buna ziua !

Comentariu

9 iulie 2014

aceeasi problema si acum , internetul si semnalul tv este deconectat sau se intrerupe de cateva ori pe zi! mentionez ca locuiesc in cartier craiovita noua si in cazul in care nu se remediaza aceste probleme sunt hotarat sa reziliez contractul

dinca
1 Stele

cablare pe pile

4 octombrie 2012

dezolanta,am incheiat un contract cu rcs&rds,cam acum 1luna si au promis ca in 2saptamini ne conecteaza la retea,vorbe goale,au conectat decit 2 persoane cu influenta,mie trasmitindu-mi,ca perioada de conectare este de 90 de zile.PACAT.
Tags: #TELEVIZIUNE#INTERNETScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

benes mihail
2 Stele

grila programe digi

, 2 martie 2012

de ce avem atatea canale de limba maghiara ?inca n-am intrat intr-o viitoare mare regiune cu harghita !?! de ce nu mai multe canale de limba franceza ? la PITESTI mai de graba se vorbeste franceza decat maghiara !
Tags: #maghiara#francezaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Negoita Irina
5 Stele

multumesc

, 23 octombrie 2011

multumesc l-am gasit

Negoita Irina
5 Stele

costi rds

, 20 octombrie 2011

Cine il cunoaste pe Costi de la RDS Craiova sau mai are numarul lui de telefon sa ma contaceze pe id bianca_bia467878. A fost asta vara in Targoviste cu oferte si este student anul 4 la Calculatoare in Craiova. Multumesc!

irinairina9999
5 Stele

costi

28 august 2011

multumesc, nu mai e nevoie, imi desfiintez adresa de email;

IrinaIrina
5 Stele

Costi

26 august 2011

Au fost trimisi saptamana trecuta in Targoviste, 2 angajati de la RDS Craiova cu oferte. As vrea sa iau legatura cu unul dintre ei pe nume Costi. Imi lasase numarul de telefon dar l-am pierdut. Daca vreti sa-i transmiteti adresa mea de email irinairina9999@yahoo.com. Va multumesc.

valdi
2 Stele

Una se spune,...

, 31 decembrie 2009

Pentru serviciu de internet, firma a facut trecerea pe fibra optica, dar desi a anuntat viteze de 100Mbps, aceste nu sunt atinse aproape niciodata

Malmare Ionela
4 Stele

parere

, 25 decembrie 2009

Am si eu abonament la Rds&rcs, la telefon si internet. Pretul la abonament mi se pare acceptabil, imi vin amandoua (telefonul si internetul) pe aceasi factura
Tags: ## rds# craiova# rcsScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivăScrie o părere pentru Rcs Rds Craiova Patria!

Cunoşti firma Rcs Rds Craiova Patria? Împărtășește-ți experiența!