Eurodinamic S.r.l, Craiova

Adresă:
Bd. Titulescu Nicolae Nr. 317Ab
Localitate:
200188 Craiova
Judeţ:
Dolj
Telefon:
0251 480 221
Fax:
0251 480 221
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Eurodinamic, judetul Dolj SC Eurodinamic SRL Craiova este distribuitor autorizat Stihl, Viking, Makita, Pubert, Pasquali si va pune la dispozitie prin cele 3 magazine o gama variata de motoutilaje de gradina si scule specifice constructiilor Pentru toate utilajele asiguram piese de schimb, service garantie si postgarantie

Păreri

Dragos M
1 Stele

dezamagire

21 iunie 2013

Mi-am facut o parere foarte prosta despre aceasta firma. Prezinta produsele ca niste obiecte performante, cand in realitate sunt niste chinezarii ordinare. Problemele au aparut de cand am luat o motosapa BSR WM500. Cablul de oprire al motorului a ars pe toba din neglijenta vanzatorului, fiind apoi inlocuit cu unul care nu face contact tot timpul. Manualul de utilizare nu l-am primit si am fost nevoit sa o montez singur, cum ma pricep mai bine. Dupa 5 ore de utilizare, un cutit din sapatoare s-a rupt din axul prasitoarei. Am fost in service si mi-au spus ca aceasta se datoreaza uzurii si nicidecum calitatii foarte slabe a produsului. Nu o sa mai colaborez niciodata cu aceasta firma. Omul greseste o singura data!
Tags: #motosapa#prasitoare#motocultorScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Florin Cineva
1 Stele

motosapa viking

, 8 ianuarie 2013

am o parere proasta despre dvs ca firma,deoarece am cumparat o motosapa VIKING,de la dvs,si in decurs de 10 luni de la cumparare am dus-o la reparat de 4 ori si niciodata baietii dvs de la service nu au reusit sa o repare ,in curind va ajunge si la CRAIOVA ,pentru reparatii,,prima data mi sau schimbat rulmentii,cind am luat-o acasa se oprea in timpul mersului,am dus-o din nou la firma service,nu stiu ce reparatii au facut ca dupa ce am luat-o la probe acasa imediat in acea zi am aduso din nou,la reparat,din nou au incercat sa o repare dar,,,,fara succes.DUPA PAREREA DVS,CE PARERE AS PUTEA SA IMI FAC DE FIRMA DVS?

Scrie o părere pentru Eurodinamic S.r.l!

Cunoşti firma Eurodinamic S.r.l? Împărtășește-ți experiența!