Centrul Medical Sama CRAIOVA

1 Recenzie
Centrul Medical Sama CRAIOVA
Str. Infratirii Nr. 5A
Craiova
Dolj
0251-315 535
0251-315 535
E-mail:
Trimitere mesaj
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Activitatea firmei a inceput in 2002 prin prestarea de servicii medicale paraclinice din gama analizelor de laborator intr-o locatie inchiriata in Calafat La finele anului 2003, firma a fost preluata de actualii actionari. La doar un an de functionare, conducerea actuala a luat hotararea de extindere teritoriala si astfel in decembrie 2004 a fost deschis punctul de lucru din Craiova, str. Soimului nr.22 Anul 2005 este anul in care: Este deschis laboratorul din Bălceşti, jud.
Vâlcea; Se muta punctul de lucru din Calafat intr-un spatiu adecvat; In punctul de lucru din Craiova, Str. Soimului nr.
22 sunt adaugate alte specialitati medicale: O.R.L., Recuperare medicala. Anul 2006 este anul in care Centrul Medical Sama devine primul laborator din Oltenia acreditat conform SR EN ISO 17025:2005, Tot in acest an, CENTRUL MEDICAL SAMA primeste din partea Camerei de Comert si Industrie Oltenia Premiul III la categoria Microintreprinderi.


Profil lung
Anul 2007 marcheaza o crestere semnificativa a activitatii CENTRULUI MEDICAL SAMA; se deschide laboratorul din Râmnicu Vâlcea In 2008 CENTRUL MEDICAL SAMA primeste din partea Camerei de Comert si Industrie Oltenia Premiul I la categoria Microintreprinderi. In acest an se depune cererea de finantare pentru construirea unui sediu nou care sa permita diversificarea serviciilor medicale oferite In 2009 se semneaza contractul de finantare Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local. Laboratorul Centrul Medical Sama este plasat dupa evaluarea CAS pe locul 2 in judetul Dolj. In 2010 Laboratorul Centrul Medical Sama este plasat dupa evaluarea CAS pe locul 2 in judetul Dolj.
Se extinde acreditarea RENAR pentru toate analizele din lista CAS. La 1 iunie a inaugurat noul sediu situat in CRAIOVA, STR. INFRATIRII NR.
5A, unde pe langa laboratorul medical functioneaza urmatoarele specialitati medicale: endocrinologie, dermatologie, ORL, medicina interna, obstetrica-ginecologie, gerontologie, fizioterapie, kinetoterapie si medicina muncii Are patru laboratoare situate in: Craiova, Calafat, Balcesti, Ramnicu-Valcea precum si numeroase puncte de recoltare Toate laboratoarele SAMA sunt acreditate conform SR EN ISO 15189/2007 Toate laboratoarele SAMA sunt in contract cu CAS Dolj respectiv CAS Valcea si CAS AOPSNAJ Laboratorul din Craiova este plasat pe locul I dupa evaluarea CAS atat ca dotare tehnica (916 puncte fata de urmatorul plasat 697 puncte) cat si la criteriul calitate a analizelor de laborator (272 puncte fata de urmatorul clasat cu 236 puncte). Centrul Medical Sama a primit de la CAS Valcea cel mai mare punctaj la criteriul de calitate.
Cuvinte cheie:
Centre medicale, Ginecologie, Medicina Muncii, Medicina Interna, Analize medicale de Laborator, Obstetrica, Pediatrie, Orl, Endocrinologie, Psihiatrie, Urologie, Ortopedie Pediatrica, Gerontologie, Kinetoterapia
Centrul Medical Sama CRAIOVA apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Legenda Lui Tarzan

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Centrul Medical SAMA CRAIOVA - Oltenia 2015 Inainte de a te angaja si a sta in proba 1/2 saptamanii citeste asta! sunt unul din presupusii angajatii al Centrul Medical SAMA CRAIOVA care am muncit in folosul "Comunitatii" in urma cu o luna am depus CV la d-na A. G. pentru angajare. Am stat 1 saptamana in PROBA fara ACTE dupa care am fost mintit ca sunt angajat, Urmand sa-mi faca actele acest lucru nu s-a intamplat si dupa o luna de munca cu programul 7"30 / 15"30 am fost trimis acasa pentru a nu fii platit. Doresc prin acest mesaj, sa fac un apel public pentru a nu fii si alti tapiti ca mine !!! In situatia mea mai sunt si alti care au aceeasi dilema PS: Anonim....

Scrie o părere pentru Centrul Medical Sama CRAIOVA!

Cunoşti firma Centrul Medical Sama CRAIOVA? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Vasile Alecsandri nr 58
  200458  Craiova
 2. Strada Maresal Antonescu 65
    Craiova
 3. Bulevardul Carol I Nr.5
  200692  Craiova
 4. Str.Romain Rolland 4
  200389  Craiova
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere