SC Metos Company SRL, Constanţa

Adresă:
Str.D.Bolintineanu Nr.58
Localitate:
900697 Constanţa
Telefon:
0241/511.249
Fax:
0241/693.686
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Societatea METOS Company produce prin contract de manufactura o gama larga de echipamente de protectie din material textil: halate, salopete, pantaloni, tricouri, costume salopeta, combinezoane, sorturi, bonete, sepci, veste, geci, etc. Pe langa echipamentele standard, firma noastra realizeaza orice tip de confectii la solicitarile si in conformitate cu modelele propuse de dumneavoastra.

Produsele pot fi personalizate cu numele sau/si sigla firmei dumneavoastra prin inscriptionare serigrafica, transfer termic sau broderie.

Deasemenea, importam si/sau comercializam toata gama de produse de unica folosinta : masti protectie, bonete, halate, manusi protectie, cotiere, sorturi, combinezoane de unica folosinta; produse din hartie: role pat din hartie, role prosop hartie, etc.
O alta divizie importanta a firmei noastre se ocupa cu importul si/sau comercializarea de consumabile medicale.

Nu ezitati sa ne contactati si ve-ti descoperi furnizorul dumneavoastra ideal.

Profil lung
Fete de Masa pentru Consultatii de Unica Folosinta, Igienice, Usor de Folosit, Prevazute cu un Sistem de Prindere Rapid Si Sigur. Invelitoare Pantofi (Cod : Gm) Igienice, Usor de Folosit, Pastreaza Mediul Aseptic din Cabinetele medicale Cit Si din Marile Spitale Halate medicale de Unica Folosinta de Unica Folosinta, Igienice, Comode, Usor de Imbracat, Prevazute cu un Sistem de Prindere Rapid Si Sigur, Previne Transpiratia. Suporta Sterilizarea cu Raze X, Oxid de Ethilena Si Aburi. Masti Chirurgicale Confortabile, Usor de Folosit, Asigura O Buna Respirare, Sistem de Prindere:Elastic Sau Sireturi.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Metos Company SRL!

Împărtășește-ți experiența!