SC Daxi Cleaning SRL, Constanţa

Denumire:
SC Daxi Cleaning SRL
Adresă:
Strada Poporului 108
Localitate:
900205 Constanţa
Mobil:
0746337946
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Firma Daxi Cleaning a fost înfiinţată în anul 2003, desprinzându-se de firma Daxi'97.Motivul acestei desprinderi a fost creşterea cererii pe piaţa de cleaning din judeţul Constanţa, cerere ce era din ce în ce mai greu satisfăcută. De la înfiinţare şi până astăzi, Daxi Cleaning s-a bucurat de o popularitate crescândă, cifra de afaceri ridicându-se de la an la an.Astfel, în ziua de azi, Daxi Cleaning este unul din jucătorii importanţi pe piaţa de cleaning a judeţului Constanţa.

Publicaţi imagini
Profil lung
Daxi Cleaning dispune de certificări ISO (ISO 9001:2001, ISO 14001:2004, ISO 27001:2005) şi OHSAS 18001:2008, ce asigură calitatea firmei. Experienţa acumulată de la înfiinţare şi până astăzi întăreşte siguranţa clienţilor în serviciile noastre.

Daxi Cleaning este o firmă prezentă la toate întrunirile în domeniul Cleaning atât pe plan local, cât şi pe plan naţional, având distribuitori în Bucureşti, Braşov, Alba Iulia, Buzău, Călăraşi, Timişoara, Iaşi şi Târgu Mureş. În ceea ce priveşte punctele forte, Daxi se concentrează pe distribuţia de produse de curăţenie, şi pe prestarea de servicii de întreţinere de curăţenie, dar în portofoliul firmei există şi alte servicii.

Cuvinte cheie:

Cosmetice, Detergenti, Produse Cosmetice, Servicii Curatenie, Curatenie Birouri, Detergent, Sevicii Curatenie, Sapun Lichid, Dezinfectanti, Curatenie Apartamente, Detergenti Profesionali, Fereastra, Gel de Dus, Odorizant, Odorizanti, Propune, Cosmetica Hoteliera, Regeneratoare, Acoperitoare Wc, Doza Odorizanta

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Daxi Cleaning SRL!

Împărtășește-ți experiența!