Sammarina Medical, Constanţa

Denumire:
Sammarina Medical
Adresă:
B-Dul Mamaia Nr. 77
Localitate:
900590 Constanţa
Telefon:
0241 612 364
Telefon:
0341 803 117
Mobil:
072 050 2502
Fax:
0241 612 364
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

SAMMARINA MEDICAL este una dintre primele societati cu activitate medicala care, in conformitate cu legislatia in vigoare a incheiat contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, valorificand astfel, din plin, sistemul decontarii serviciilor medicale din fondul creat de asigurati (fie acestia persoane active sau pensionari). Personalul de specialitate care deserveste activitatea medicala a policlinicii noastre este format din medici specialisti, chimisti, asistenti cu o apreciabila experienta in domeniu, recunoscuti pentru profesionalismul lor atat in randul personalului medical cat si al pacientilor.
Astfel, SAMMARINA MEDICAL pune la dispozitia pacientilor sai, in baza biletelor de trimitere specifice, in mod gratuit, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Medical, Laborator, Cardiologie, Sănătate, Analize, Pediatrie, Farmaceutice, Endocrinologie, Dermatologie, Urologie, Policlinica, Interne, Ekg, Diabet, Oncologie, Pacienti, Consultati, Electrocardiograma, Balneofizioterapie, Oscilometrie, Balneoreumatologie

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J13/1616/1999
Număr de agajați
6
S.I.C
8622 - Activitati de asistenta medicala specializata

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Sammarina Medical!

Împărtășește-ți experiența!