Sammarina Medical, Constanţa

Denumire:
Sammarina Medical
Adresă:
B-Dul. Mamaia Nr. 77, Bl. Ls 2B, Parter
Localitate:
8700 Constanţa
Telefon:
+4(0) 241 612 364
Fax:
+4(0) 241 612 364
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

SAMMARINA MEDICAL este una dintre primele societati cu activitate medicala care, in conformitate cu legislatia in vigoare a incheiat contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, valorificand astfel, din plin, sistemul decontarii serviciilor medicale din fondul creat de asigurati (fie acestia persoane active sau pensionari). Personalul de specialitate care deserveste activitatea medicala a policlinicii noastre este format din medici specialisti, chimisti, asistenti cu o apreciabila experienta in domeniu, recunoscuti pentru profesionalismul lor atat in randul personalului medical cat si al pacientilor.
Astfel, SAMMARINA MEDICAL pune la dispozitia pacientilor sai, in baza biletelor de trimitere specifice, in mod gratuit, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

Publicaţi imagini
Profil lung
SAMMARINA MEDICAL functioneaza pe piata serviciilor medicale inca din 1996, oferind la acea data exclusiv investigatii ecografice realizate cu scanner-ul cu ultrasunete de inalta performanta Hitachi model EUB 525. Un an mai tarziu, din dorinta de a acoperi cererea pietei municipiului Constanta pentru investigatii medicale complexe si de calitate s-a hotarat extinderea activitatii medicale. Astfel, a fost infiintata micropoliclinica Sammarina in cadrul careia functioneaza un laborator clinic modern, cabinete de examinare ecografica, consultatii de specialitate (interne, nefrologie, diabet, cardiologie, dermatologie, psihoterapie, oncologie, diabet, pediatrie).


Pusa in slujba pacientului, politica investitionala a vizat crearea unei dotari cu aparatura de laborator de ultima tehnologie, recrutarea unui personal medical de un profesionalism recunoscut si nu in ultimul rand satisfactia deplina a beneficiarilor acestor servicii.
Astfel, dotarea de exceptie, complet automatizata a laboratorului (imunoanalizor pe chemoluminiscenta, analizor de hematologie, echipament de electroforeza, analizor automat de biochimie) permite realizarea in conditii de exactitate, rapiditate si confidentialitate maxime toata gama de analize de biochimie, imunologie, markeri tumorali, hematologie, urina, microbiologie, citologie, electroforeza.
Examinarile ecografice cu ultrasunete, de cea mai inalta profunzime, claritate si acuratete, sunt efectuate cu cel mai performant scanner existent pe piata serviciilor de profil - Hitachi, model EUB 525.

Cuvinte cheie:

Laborator, Cardiologie, Analize, Pediatrie, Endocrinologie, Dermatologie, Urologie, Policlinica, Interne, Ekg, Diabet, Oncologie, Pacienti, Consultati, Electrocardiograma, Balneofizioterapie, Oscilometrie, Balneoreumatologie

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Sammarina Medical!

Împărtășește-ți experiența!