Regina Maria - Clinica Constanta, Constanţa

Regina Maria - Clinica Constanta
Bulevardul Mamaia 16A - 16B
900673 Constanţa
0241 544 000
0241 693 131
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Centrul Medical Unirea, un nou nume pe piata serviciilor medicale private! Începutul a fost un cabinet de cardiologie într-un apartament în Piata Unirii.In 1996 am introdus conceptul de abonamente medicale.Astăzi aceste abonamente cuprind de la medicina muncii, medicina de familie, medicina primară, servicii pre-spitalice iti, tratamente în ambulatoriu până la sisteme de urgentă si spitalizare.


Profil lung
2008, este anul investitiilor. Extinderea CMU în afara Bucurestiului. Primul pas, achizitioarea Centrului Medical Mosilor, detinător a două clinici medicale în Cluj Napoca. Urmează Avamedica, 3 clinici medicale în Constanta, unde preluarea a fost urmată de construirea unui nou Centru de Diagnostic si Tratament împreună cu Avamedica. CMU Kids - prima clinică de pediatrie dedicată segmentului micilor pacienti.
Centrul de Diagnostic si Tratament - depistarea precoce a unor afectiuni deosebit de grave prin intermediul celor mai avansate tehnici si aparate disponibile în acest moment. Spitalul de Obstetrică si Ginecologie Regina Maria - Cel mai modern spital dedicat obstetricii si ginecologiei, cu dotări si tehnici de ultimă oră, inclusiv cu posibilitatea nasterii în apă. Parteneriat Academic - Am dezvoltat un parteneriat cu o serie de personalităti din lumea medicală din România si din străinătate; 30 de profesori dau consultati si asigură interventii în clinicile CMU, pe bază de programare. VIP Health Check - un program inovator de scanare a stării de sănătate. Un examen clinic complet, într-o singură zi, un proces complex de evaluare a stării de sănătate. Stem-Health Unirea - Banca de celule stem beneficiază de un semnificativ aport de know-how din partea New England Blood Cord Bank cea mai importantă bancă de celule stem pe plan mondial, conectată la centrul de cercetare din cadrul Universitătii Harvard.
Cuvinte cheie:
Copii, Spitale, Laborator, Spital, Clinici, Clinica, Celule Stem, Imagistică, Medic la Domiciliu, Maternintate, Medici la Domiciliu, Maternităţi
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Regina Maria - Clinica Constanta!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook