Regina Maria - Clinica Constanta, Constanţa

Denumire:
Regina Maria - Clinica Constanta
Adresă:
Bulevardul Mamaia 16A - 16B
Localitate:
900673 Constanţa
Telefon:
0241 544 000
Fax:
0241 693 131
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Centrul Medical Unirea, un nou nume pe piata serviciilor medicale private! Începutul a fost un cabinet de cardiologie într-un apartament în Piata Unirii.In 1996 am introdus conceptul de abonamente medicale.Astăzi aceste abonamente cuprind de la medicina muncii, medicina de familie, medicina primară, servicii pre-spitalice iti, tratamente în ambulatoriu până la sisteme de urgentă si spitalizare.

Publicaţi imagini

Profil lung
2008, este anul investitiilor. Extinderea CMU în afara Bucurestiului. Primul pas, achizitioarea Centrului Medical Mosilor, detinător a două clinici medicale în Cluj Napoca. Urmează Avamedica, 3 clinici medicale în Constanta, unde preluarea a fost urmată de construirea unui nou Centru de Diagnostic si Tratament împreună cu Avamedica. CMU Kids - prima clinică de pediatrie dedicată segmentului micilor pacienti.
Centrul de Diagnostic si Tratament - depistarea precoce a unor afectiuni deosebit de grave prin intermediul celor mai avansate tehnici si aparate disponibile în acest moment. Spitalul de Obstetrică si Ginecologie Regina Maria - Cel mai modern spital dedicat obstetricii si ginecologiei, cu dotări si tehnici de ultimă oră, inclusiv cu posibilitatea nasterii în apă. Parteneriat Academic - Am dezvoltat un parteneriat cu o serie de personalităti din lumea medicală din România si din străinătate; 30 de profesori dau consultati si asigură interventii în clinicile CMU, pe bază de programare. VIP Health Check - un program inovator de scanare a stării de sănătate. Un examen clinic complet, într-o singură zi, un proces complex de evaluare a stării de sănătate. Stem-Health Unirea - Banca de celule stem beneficiază de un semnificativ aport de know-how din partea New England Blood Cord Bank cea mai importantă bancă de celule stem pe plan mondial, conectată la centrul de cercetare din cadrul Universitătii Harvard.

Cuvinte cheie:

Copii, Spitale, Laborator, Spital, Clinici, Clinica, Celule Stem, Imagistică, Medic la Domiciliu, Medici la Domiciliu, Maternităţi, Maternintate

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Regina Maria - Clinica Constanta!

Împărtășește-ți experiența!