Puls Printing, Constanţa

Adresă:
Bdul. Mamaia Nr. 142, Etaj 1
Localitate:
Constanţa - Intersectia cu Str. Ion Ratiu
Telefon:
0241 611 177
Fax:
0241 611 177
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

PULS PRINTING inseamna:
VITEZA DE EXECUTIE - comenzi ce se pot executa pe loc, cat timp beti o cafea, ori in cel mult 24-48h, in functie, desigur, de complexitatea lucrarii!
CALITATE - cand acest aspect primeaza, pentru ca standardele dvs. sunt dintre cele mai inalte, noi va oferim solutii concrete, complete si foarte rapide in vederea promovarii afacerii dumneavoastra.
COMENZI DUPA BUGET - in aceste vremuri in care bugetele pentru publicitate s-au diminuat, noi va oferim posibilitatea de a tipari atat in tiraje mici si medii, cat si in tiraje mari, de la un singur exemplar pana la un milion! *Pentru tirajele mari aveti posibilitatea tiparirii offset. Intrucat notiunea de "tiraje mari" este destul de ambigua, departamentul nostru de vanzari va va sta la dispozitie pentru a stabili impreuna in ce "categorie" se incadreaza comanda dvs. In acest sens, pentru detalii, cotatii sau comenzi, va rugam sa ne trimiteti email pe adresa: sales@pulsprinting.ro.
TIPAR LA ORICE DIMENSIUNE!

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Puls Printing!

Împărtășește-ți experiența!


Produse

bannere
Bannere din poliplan (strat textil acoperit cu PVC): * banner cu fata simpla, recomandat a fi printat pe material “frontlit” sau, dupa caz, pe “blockout”; * banner cu dubla-fata, recomandat a fi printat doar pe material “blockout” datorita gradului mai mare de opacitate al acestui
Detalii despre produs