Puls Printing, Constanţa

Denumire:
Puls Printing
Adresă:
Bdul. Mamaia Nr. 142, Etaj 1
Localitate:
Constanţa - Intersectia cu Str. Ion Ratiu
Telefon:
0241 611 177
Fax:
0241 611 177
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

PULS PRINTING inseamna:
VITEZA DE EXECUTIE - comenzi ce se pot executa pe loc, cat timp beti o cafea, ori in cel mult 24-48h, in functie, desigur, de complexitatea lucrarii!
CALITATE - cand acest aspect primeaza, pentru ca standardele dvs. sunt dintre cele mai inalte, noi va oferim solutii concrete, complete si foarte rapide in vederea promovarii afacerii dumneavoastra.
COMENZI DUPA BUGET - in aceste vremuri in care bugetele pentru publicitate s-au diminuat, noi va oferim posibilitatea de a tipari atat in tiraje mici si medii, cat si in tiraje mari, de la un singur exemplar pana la un milion! *Pentru tirajele mari aveti posibilitatea tiparirii offset. Intrucat notiunea de "tiraje mari" este destul de ambigua, departamentul nostru de vanzari va va sta la dispozitie pentru a stabili impreuna in ce "categorie" se incadreaza comanda dvs. In acest sens, pentru detalii, cotatii sau comenzi, va rugam sa ne trimiteti email pe adresa: sales@pulsprinting.ro.
TIPAR LA ORICE DIMENSIUNE!


Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Auto, Pliante, Carti de Vizita, Reviste, Bannere, Etichete, Brosuri, Tablouri, Casete Luminoase, Tipar Digital, Flyere, Invitatii, Masuratori, Tipar Offset, Decorare, Felicitari, Autocolant, Meniuri, Scanare, Laminare, Mape de Prezentare, Foi cu Antet, Stickere, Plastifiere, Capsare, Rame Click, Mesh-uri, Biguire, Decorare Sticla, Vederi, Stickere Auto, Afise Postere, Postere de Mari Dimensiuni, Lipire Simpla, Laminare la Rece servicii Inscriptionare, Prelucrare Grafica/Conceptie Grafica, Hartie Carton, Servicii Montaje, Taiere la Formatul Cerut, Sisteme de Afisaj cu Print Inclus In Pret Rollup Bannere, Panouri Stradale Tip A Poeple Stopper, Autocolant Wallstickere, Copiere/Listare, Wallstickere, Steaguri Si Catarge, Tipar Digital de Mari Dimensiuni Indoor/Outdoor, Table-Mates-uri, Indosariere Spiralare, Servicii de Finisare Outdoor/Indoor Taiere, Servicii Finisare, Lipire cu Buzunar, Indicatoare-Stickere pe Suport Pvc

Localităţi servite

Onoram comenzi in toata Europa si nu numai! Conditiile de plata sunt: confirmare plata o.p. avans minim 50%, lei sau euro; diferenta, la data trimiterii transportului catre destinatie prin confirmare ordin de plata!

Metode de plată disponibile

 • Numerar
 • MasterCard
 • Visa
 • Tranzacţie bancară
 • Euro

Persoane de contact

Tinteanu Iuliana - VÂNZĂRI

Telefon:
0241 611 177

  Stan Nicoleta - RELAŢII CU PUBLICUL

  E-mail
  Trimitere mesaj
  Telefon:
  0241 611 177
  Celular:
  0722 456 540
  Fax:
  0241 611 177

   Păreri

   Fii primul care scrie o părere despre Puls Printing!

   Împărtășește-ți experiența!

   Produse

   bannereBannere din poliplan (strat textil acoperit cu PVC): * banner cu fata simpla, recomandat a fi printat pe material “frontlit” sau, dupa caz, pe “blockout”; * banner cu dubla-fata, recomandat a fi printat doar pe material “blockout” datorita gradului mai mare de opacitate al acestui