Metro Constanta 2, Constanţa

Denumire:
Metro Constanta 2
Adresă:
Soseaua Mangaliei 211
Localitate:
900082 Constanţa
Telefon:
0241/702 150
Fax:
0241/702 198
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

METRO aduce marci de prestigiu in toate domeniile, servicii profesionale si cele mai competitive si actuale produse. In cadrul fiecarui departament, specialistii METRO iti stau la dispozitie, gata oricand sa te asculte si sa te sfatuiasca asupra produselor optime pentru afacerea ta.Program:
Luni - Sambata: 05.00-24.00
Duminica: 05.00-24.00.

O gama larga de produse alimentare dry si fresh este disponibila in oricare dintre magazinele METRO.

Publicaţi imagini

Profil lung
Cele mai bune produse, cele mai bune preturi, la fiecare 2 saptamani - toate promotiile METRO adunate intr-un format grafic atractiv.
METRO Cash & Carry este recunoscuta pentru serviciile calitative adresate clientilor
Gama de servicii include accesul simplu, bazat pe legitimatia de client, consultanti comerciali calificati în fiecare magazin, si oferte directe, selectate atent pentru a satisface nevoile fiecarui client.

Pentru clientii profesionisti, METRO Cash & Carry faciliteaza procesul de cumparare.
Clientii comerciali beneficieaza de know-how-ul specific managementului de distributie si de preturi competitive.

METRO Cash & Carry sustine furnizorii locali prin achizitii.
Peste 90% dintre produsele din magazinele noastre sunt achizitionate de la furnizori, respectiv producatori locali, în încercarea de a ridica potentialul de export prin intermediul METRO Group.

Cuvinte cheie:

Produse Alimentare, Carne, Legume, Fructe, Lactate, Conserve, Mezeluri, Fursecuri, Produse Nealimentare, Preparate din Carne, Cumparaturi, Produse Congelate, Shopping, Hrana Animale, Cash And Carry, Magazin En-Gros, Comercializare produse Alimentare, Comercializare produse Nealimentare, Magazin Cash Carry, Magazin Cash And Carry, Magazin Tip Cash And Carry, Produse pentru Birou, Metro Office Direct, Vanzari En-Gros, Sigma Card Metro, Cash Carry

Păreri

Chirita Sorin
5 Stele

Metro

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Dupa cum spune claudela nu te poti duce sa iei un bax de pasta de dinti sau periute de dinti,mai lasa de dorit pe ici pe colo dar daca ai un magazin este tocmai potrivit pentru tine

angelika
5 Stele

metro

, cu mai mult de 6 luni în urmă

este cel mai bun supermarket,este foare mare,ofera produse cerute de dumneavoastra,au o garantie mai buna ,ofera tuturor materialele cerut,te poti informa de la un vanzator etc

claudela
4 Stele

metro

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Mi-ar fi placut mai mult daca s-ar putea cumpara si la bucata. stiu ca e un magazin desinat in special celor care detin firme dar nu pot merge acolo sa-mi iau un bax de periute de dinti, spre exemplu.

Scrie o părere pentru Metro Constanta 2!

Cunoşti firma Metro Constanta 2? Împărtășește-ți experiența!