Hanul Piratilor SA, Constanţa

Adresă:
Sos. Mamaia-Navodari
Localitate:
905750 Constanţa
Telefon:
+40 - 241 - 831454
Fax:
+40 - 24 - 1831702
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Hanul Piratilor - complex turistic

Păreri

Buta Dorina
4 Stele

Han

, 28 decembrie 2009

Am mers mai multe veri cu familia si ne place enorm, preturile sunt foarte bune, cazarea este excelenta iar vanzatoarea chiar daca iti zice in fata de bansish nu e jenant .

antoanela
5 Stele

turism

, 23 decembrie 2009

am petrecut cateva veri la rand la Hanul Piratilor si am ramas placut surprinsa de transformarile care au avut loc in decursul timpului, anual.Am fost alaturi de prieteni cu cateve corturi in zona bungalow si a fost super!Cateva zile in natura fara agitatia de la oras, fara telefoane , fara masini, lifturi sau cine stie ce alte modernizari , este locul perfect!

paliuca10
5 Stele

:)

, 22 decembrie 2009

u complex turistic ce se diferentiaza prin calitatea serviciilor prestate la un pret accesibil. ofera toate conditiile necesare unei vacante de vis cu o atmosfera de relaxare

Procopiescu Mihaela
5 Stele

han

, 22 decembrie 2009

am fost aici cu prietenii intr-un week-end la munte. a fost absolut superb conditiile sunt foarte bune , este un han pentru cei sufletisti , atmosfera este una intima , iar peisajele din zona absolut superbe.

dobrea florin
5 Stele

han dar nu-i han, ba da este han

, 20 decembrie 2009

intradevar este un han pentru oameni simpli fara fite.han cu niste preturi incredibile, servici la cel mai inalt nivel doar ca e o chestie, paote doar mie mi se intampla...de fiecare data ospatara iti spune in fata de bacsis, dar nu-i jenant, traiesc cu impresia ca au salariu mic. oricum e super, vi-l recomand tuturor.

Ioan
5 Stele

super

, 20 decembrie 2009

pare la prima vedere ceva frumos si realist totodata, as vrea sa ajung cat mai repede posibil acolo, ma bucur ca exista si astfel de locuri la noi
Tags: ## mancare# han# voie bunaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

porcaru  luminita
5 Stele

parere

, 20 decembrie 2009

e super acolo..a fost recent cu familia si mia palcut enorm de mult,iar preturile mai mult decat accesibile

alextoncean
5 Stele

cel mai frumos han

, 19 decembrie 2009

Am vizitat acest han si mi-a placut la nebunie.Specialitatiile casei sunt exceptionale.Au o mancare foarte buna si nu este prea scumpa.Pentru cei care treceti prin zona merita sa treceti si pe la acest han extraordinar.Recomand aces han cu incredere

Ion Ana-Maria
5 Stele

Concurs

, 19 decembrie 2009

O sa vreau sa vizitez acest loc sunt sigura ca o sa imi placa la cate lucruri bune am auzit despre el numai pe acest site...Sa ma asteptati!!

valentin ratiu
5 Stele

Vacante

, 19 decembrie 2009

Am fost aici acum 20 de ani si anul trecut. Diferenta se simte inca de la intrare unde esti intampinat de o imagine de ansamblu a complexului impartit in zonele casutelor de piatra, a celor de lemn mai mici dar mai calde parca si zonele de camping. Acestea sunt bine parcelate, fiecare zona cu grupul ei sanitar, cu o zona de gratar- unde te poti delecta si cu o bere rece- si multa iarba si copacei.
Tags: ## mare# plaja# soareScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivăScrie o părere pentru Hanul Piratilor SA!

Cunoşti firma Hanul Piratilor SA? Împărtășește-ți experiența!