FLANCO Constanta Maritimo, Constanţa

1 Recenzie
FLANCO Constanta Maritimo
Bd. Aurel Vlaicu Nr. 220
Constanţa
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
10:00 – 22:00
marţi
10:00 – 22:00
miercuri
10:00 – 22:00
joi
10:00 – 22:00
vineri
10:00 – 22:00
sâmbătă
10:00 – 22:00
duminică
10:00 – 22:00
Este inchis.
Deschide peste  8 h 38 min.
8 h 38 min

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
Flanco Retail S.A

Descriere

Ne propunem sa oferim clientilor mai mult decat tehnologie - o experienta de a cumpara unica, transformata într-un adevarat eveniment dedicat tehnologiilor care ne fac viata mai usoara. A cumpara înseamna pentru fiecare client bucuria de a intra într-un magazin cu o atmosfera prietenoasa, de a primi consilierea de care are nevoie, de a experimenta un produs si de a profita de cele mai bune oferte din piata. Asadar, oferim atat produse, cat si servicii dedicate fiecarui client.


Profil lung
Retailul este intr-o continua evolutie, iar noi suntem promotorul schimbarii. În magazinele Flanco gasiti tot ceea ce inseamna inovatie la nivel de produse si prezentare a acestora, la care se adauga cea mai extinsa gama de servicii. Oferim cel mai ridicat grad de flexibilitate- comanda online/prin telefon/in magazin si livrare la magazin sau acasa, plata cash sau in sisteme de rate cu costuri 0, garantie extinsa pâna la 4 ani, posibilitatea returnarii oricarui produs in 31 de zile etc.
Avem cea mai profesionista echipa de consilieri, special pregatita pentru a raspunde tututor solicitarilor. Indiferent de tehnologie, veti gasi toate sfaturile de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune decizii atunci când doriti sa cumparati un produs IT, electronic sau electrocasnic.
De 16 ani, suntem magazinul in care românii au incredere când vine vorba despre produse IT, electronice si electrocasnice. Clientii Flanco sunt fideli si revin in magazin ori de câte ori au nevoie de produse electro-IT sau pur si simplu de sfaturi legate de tehnologie, pentru ca au incredere in angajatii nostri si in calitatea serviciilor oferite.
Cuvinte cheie:
Televizor, Laptop, Magazin de Electronice, Articole Electrocasnice, Tableta Pc
Publicaţi imagini

Păreri

pirlog

vindeti marfa uzata si stricata

cu mai mult de 6 luni în urmă

astazi duminica 17-11-2013 ora18,39 cu buna credinta ca,cumpar un cuptor cu microunde nou ajungind acasa am ramas uimit sa descopar ca de fapt am cumparat un cuptor uzat si ne functional.RUSINE !si urma sa cumpar altceva cu o valoare de 30 de ori mai mare dar cine stie ce surprize mai aveam !

Scrie o părere pentru FLANCO Constanta Maritimo!

Cunoşti firma FLANCO Constanta Maritimo? Împărtășește-ți experiența!


Facebook