Cofetaria Silvian, Constanţa

Denumire:
Cofetaria Silvian
Adresă:
Bulevardul Ion Gheorghe Duca 73
Localitate:
900182 Constanţa
Telefon:
0241/517.101
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Silvian Miron este maestru în arta culinară, premiat cu Trofeul de Aur "Arch of Europe" precum si cu alte 10 medalii de aur, argint si bronz. Deasemenea este membru de onoare al Uniunii Internationale a Cofetarilor, Patiserilor, Ciocolatierilor si a Preparatorilor de Înghetată (UIPCG).

Publicaţi imagini
Profil lung
Silvian oferă, atât prin unităţile proprii, cât şi prin alte magazine, o gamă completă de produse de cofetărie, patiserie şi chiar gelaterie. Sediul central al Silvian se află în Constanţa, în zona Casa de Cultură, locul unde se realizează şi producţia tuturor dulciurilor. În afară de această locaţie, Silvian mai deţine două magazine în Constanţa, unul în Mangalia şi unul în Buzău, urmând ca în viitor să se extindă atât în ceea ce priveşte numărul de sedii şi magazine de desfacere, cât şi diversificarea gamei de produse. În funcţie de solicitările clienţilor şi ale pieţei în general, Silvian oferă mereu noi produse.

Cuvinte cheie:

Patiserie, Cofetarie, Prajituri, Zahar, Ciocolata, Patiserii, Cofetarii, Produse Patiserie, Produse Cofetarie, Torturi Nunta, Tortul Miresei, Tort Mireasa, Gelaterie, Produse Ciocolata, Artificii Tort, Prajituri Cofetarie, Gelaterii, Ciocolata Belgiana, Torturi Inghetata, Ornamente Tort, Artificii de Tort Vanzari, Artificii Tortul Miresei, Tablete Ciocolata, Papusi Tort Mireasa, Ornamente Comestibile Patiserii, Produse Personalizate Ciocolata, Ornamente Comestibile Cofetarii, Produse Gelaterie

Păreri

Adrian Raceanu
5 Stele

CALITATE

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Ofera inca de cativa ani buni incoace produse de cofetarie si patiserie foarte bune si la preturi inca decente, servirea este ireprosabila iar spatiul amenajat este chiar ok fata de alte locuri unde de abia te strecori.
Tags: ## prajituri# patiserie# tort# silvian
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Cofetaria Silvian!

Cunoşti firma Cofetaria Silvian? Împărtășește-ți experiența!