Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta, Constanţa

Denumire:
Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta
Adresă:
Str. Alunis, Nr. 4
Localitate:
Constanţa
Telefon:
0241/488654
Site:
E-mail:
office@dgaspc-ct.ro
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta functioneaza intr-o cladire
special amenajata, avand o capacitate de 30 de locuri.
Centrul este:
Amplasat intr-un loc accesibil, tinand cont de mijloacele de transport, de comunicare si de distanta fata de alte servicii / institutii partenere din reteaua D.G.A.S.P.C. - Constanta.
Spatiul locativ este amenajat si structurat in mod functional pentru a oferi o ambianta confortabila, cat mai apropiata de cea familiala, pe module.

Publicaţi imagini

Profil lung
Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta este un serviciu specializat de asistenta sociala, componenta functionala a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, avand drept scopasigurarea unei interventii eficiente in beneficiul copilului.
Directiea Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului poate decide plasamentul in regim de urgenta in Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta conform art.64 (1) din Legea 272/2004.
Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta este astfel organizat incat sa asigure permanenta serviciilor de primire si interventie in caz de urgenta.

Cuvinte cheie:

Cazare, Asistenta Sociala, Medici, Centre de Plasament, Plasament, Bucatar, Tineri, Copil, Educare, Protectia Copilului, Centru Plasament, Primire, Infiermera, Plasament In Regim de Urgenta, Ajutor Copil

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta!

Împărtășește-ți experiența!