Caranda Baterii S.r.l - Constanta, Constanţa

Caranda Baterii S.r.l - Constanta
Strada Verde 86
900328 Constanţa
024 151-8325
024 151-8325
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Sub marca inregistrata CARANDA se comercializeaza astazi o gama larga de produse si servicii la standarde europene de calitate. Omologat de autoritatile romanesti - Registrul Auto Roman, Electrica, AFER, OMCAS - sistemul de management al calitatii este elaborat dupa standardul ISO 9001/2001 si el asigura un control eficient al tuturor activitatilor desfasurate in cadrul companiei.


Profil lung
Nomenclatorul de produse comercializat de S.C. CARANDA BATERII SRL cuprinde urmatoarele game: Acumulatori auto, elemente si acumulatoare pentru motociclete, elemente si baterii de tractiune, baterii stationare, baterii sigilate reincarcabile cu valva regulatoare, acumulatori pentru aplicatii eoliene, acumulatori pentru applicatii solare si diferite tipuri de redresoare pentru reincarcarea acumulatorilor. Productia se face in unitatea din Bucuresti, iar comercializarea prin reteaua proprie de Centre de Vanzare si Service, si prin distribuitori autorizati. Service-ul este asigurat de Centrele de Vanzare si Service proprii CARANDA BATERII sau alte unitati autorizate. Termenii de comercializare se stabilesc prin contracte comerciale, in care se negociaza conditiile de calitate, livrare, plata, service, garantie si post garantie.
Cuvinte cheie:
Autovehicule, Acumulator, Baterii, Baterii Auto, Baterie, Redresoare, Electrica, Solare, Baterii de Tractiune, Baterii Stationare, Baterii Motociclete, Baterii Camioane, Baterii Atv, Baterii Autobuze, Baterii Motorete, Baterii Scutere, Baterii Auto Utilitare, Baterii Vehicule Usoare, Caranda, Baterii Vagoane, Baterii Tractoare, Baterii Acide cu Plumb, Afer, Baterii de Tractiune Electrocare, Baterii Stationare de Mare Anduranta, Regenerabile, Baterii Stationare sisteme de Alarma, Acumulator Baterii Autoturisme, Baterii Stationare Aplicatii Eoliene, Consultanta Gratuita Alegerea Bateriilor, Baterii Eoliene
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Caranda Baterii S.r.l - Constanta!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere