Caranda Baterii S.r.l - Constanta, Constanţa

Denumire:
Caranda Baterii S.r.l - Constanta
Adresă:
Strada Verde 86
Localitate:
900328 Constanţa
Telefon:
024 151-8325
Fax:
024 151-8325
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Sub marca inregistrata CARANDA se comercializeaza astazi o gama larga de produse si servicii la standarde europene de calitate. Omologat de autoritatile romanesti - Registrul Auto Roman, Electrica, AFER, OMCAS - sistemul de management al calitatii este elaborat dupa standardul ISO 9001/2001 si el asigura un control eficient al tuturor activitatilor desfasurate in cadrul companiei.

Publicaţi imagini

Profil lung
Nomenclatorul de produse comercializat de S.C. CARANDA BATERII SRL cuprinde urmatoarele game: Acumulatori auto, elemente si acumulatoare pentru motociclete, elemente si baterii de tractiune, baterii stationare, baterii sigilate reincarcabile cu valva regulatoare, acumulatori pentru aplicatii eoliene, acumulatori pentru applicatii solare si diferite tipuri de redresoare pentru reincarcarea acumulatorilor. Productia se face in unitatea din Bucuresti, iar comercializarea prin reteaua proprie de Centre de Vanzare si Service, si prin distribuitori autorizati. Service-ul este asigurat de Centrele de Vanzare si Service proprii CARANDA BATERII sau alte unitati autorizate. Termenii de comercializare se stabilesc prin contracte comerciale, in care se negociaza conditiile de calitate, livrare, plata, service, garantie si post garantie.

Cuvinte cheie:

Autovehicule, Baterii, Electrica, Acumulatori, Solare, Baterii Auto, Baterie, Redresoare, Baterii de Tractiune, Baterii Stationare, Baterii Motociclete, Baterii Camioane, Baterii Atv, Baterii Autobuze, Baterii Tractoare, Baterii Vagoane, Baterii Motorete, Baterii Scutere, Baterii Vehicule Usoare, Caranda, Baterii Acide cu Plumb, Baterii Auto Utilitare, Afer, Baterii de Tractiune Electrocare, Regenerabile, Baterii Stationare sisteme de Alarma, Baterii Stationare de Mare Anduranta, Baterii Stationare Aplicatii Eoliene, Acumulator Baterii Autoturisme, Consultanta Gratuita Alegerea Bateriilor, Baterii Eoliene

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Caranda Baterii S.r.l - Constanta!

Împărtășește-ți experiența!