Atp, Constanţa

Denumire:
Atp
Adresă:
Bulevardul Ferdinand 7
Localitate:
900726 Constanţa
Telefon:
0241619719
Fax:
0241606681
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

ATP - Centrul de formare profesionala este situat in centrul minicipiului Constanta, in incinta fostului Hotel Victoria (Grand) - zona Miga, la intersectia bulevardelor Tomis si Ferdinand (Fosta Republicii). Desi, asociatia functioneaza doar din anul 2008, brandul "ATP" a fost preluat si pastrat de la Asociatia Tineretului Progresist, infiintata in anul 1993, de la care s-a preluat activitatea de formare profesionala, deoarece era cunoscuta de majoritatea constantenilor.

Publicaţi imagini
Profil lung
Centrul functioneaza ca o organizatie neguvernamentala, constituita in baza OG 26.2000 cu modificarile ulterioare si are ca obiect principal de activitate, educatia permanenta a adultilor. Desfasurand activitati de calificare/recalificare profesionala, centrul s-a impus in municipiul Constanta ca cea mai activa organizatie de formare profesionala, reusind astfel, sa incheie aici pregatirea profesionala, peste 24000 persoane, in 16 ani de activitate, in diverse ocupatii si calificari, in special in sfera serviciilor.

Cuvinte cheie:

Posta, Turism, Restaurante, Hoteluri, Comunicatii, Mecanica, Limbi Straine, Bucatar, Cursuri de Calificare, Servicii Publice, Cursuri de Perfectionare, Tehnologia Informatiei, Cursuri de Initiere, Transportat, Stivuitorist, Macaragiu, Igiena Corpului Omenesc

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Atp!

Împărtășește-ți experiența!